Peugeot Sıfır Araç Alıp Mağdur Edilmek!

Özge
05 Haziran 2023 16:59

Düzce Kervan Peugeot bayii den, 19.04.2023 tarihinde 2023 model 508 Peugeot gt aldım. Araçtan ses gelme şikayeti ile 01.06.2023 aracı bayii ye götürdük, arıza tespiti için Fransa ile iletişim kurdular kesin ve net arıza tespiti yapamadılar. Trigeri komple değiştireceğiz dediler. Aynı zamanda 2-3 ay içinde Fransa'dan parça ancak gelirmiş. Araç daha 2.900 km de ve ciddi anlamda mağdur edildik. Kurban için ailecek tatile gidecektik ve temmuz ayında 1 aylık başka tatile gidecektik arabamızla aynı değerde ikame aracımızı ivedi şekilde teslim edilmesini istiyoruz. Her gün günde 4 defa okula getirip götürdüğüm çocuğum, ve her gün işe gidip geldiğim için mağdur edilmeye devam ediyorum. Asla Peugeot markasına yakıştıramadım. Milyonlar ödeyip binemediğim aracıma mı üzüleyim, yoksa günde 300- 400 TL masraf yaptığım taksi ücretine mi üzüleyim. Bizim tavsiyemiz üzerine çevremizden araç almak için sıraya yazılan tanıdıklarımız yaşadığımız süreci merakla bekliyorlar. Tek kelime ile paramla rez illik çekiyorum! Bir daha Peugeot marka asla tercih etmem!

profile profile

Bahar
Bahar

Sorununuz çözüldü mu? Çok net bir ses duyamadım keşke kaputu açarak video cekseydiniz.

Zeki sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2023 14:55
Omur sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 16:44
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Aracım Nerede? Kimse Bilmiyor

Atilla