29 Temmuz 2024 23:51

Peugeot 508 model aracımla yaşamış olduğum kaza sonrasında aracımı yaklaşık 3 aydır yetkili servise veremiyorum. Aracımın kaskosu var, gerekli tüm kaza tutanakları mevcut. Fakat İstanbul'da hemen hemen tüm yetkili Peugeot servislerine gittim, yoğun olduklarından dolayı aracımı ya kabul etmiyorlar ya da kabul ederiz fakat 1 ay işlem yapamayız, sonrasında ancak tamir işlemi başlatabileceklerini belirtiyorlar.

Bu bir aylık bekleme süresi zarfında da aracın serviste boş boş beklemesi gerektiğini, tarafımda kalamayacağını belirtiyorlar. Bir dünya kasko ücreti ödeyip sonrasında aracımızı yaptıramıyoruz. Kaskoların ikame araç süresi 15 gün, sırf yetersiz servis hizmeti olması nedeni ile ben bir ay neden araçsız kalıyorum?

Aracın normal şartlarda tamir süresi 15 gün fakat servislerin bu tavrı nedeni ile bir ay araç işlem yapılmadan serviste bekletilecek ve ben mağdur edileceğim. 3 aydır sürekli olarak bu süreç devam etmektedir. Peugeot'tan şikayetçiyim, madem yeterli servis desteği veremiyorlar nasıl bu kadar araç satabiliyorlar, nasıl buna izin veriliyor?

Bu durumda bu firmalar denetlenmiyor mu? Biz araçlarımız daha fazla mağdur olalım diye mi ücret ödeyerek kasko, sigorta yaptırıyoruz! Servis ve hasar bölümleri kötü durumda, bu şekilde bir sürü insan mağdur edilmekte! Peugeot maalesef pişmanlıktır!

06 Eylül 2024 21:24

Türkiye'de her şey yapanın yanına kar kalıyor. Yazıklar olsun!

Utku
Utku