Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Partner Şanzıman Sorunları Ve Yetersiz Hizmet

Serdar
05 Kasım 2024 14:40

2023 model aldığım sıfır Peugeot Partner aracım 10.000 km'de şanzıman arızası verdi. Revizyon yapıldı. Sonrasında yine 7 sefer daha şanzıman arızası verdi ve revizyon yapılıp araç bize teslim edildi. Bu süreçte serviste kaldığı süre 7-8 ay civarında ve bize 10 gün ikame araç verildi. İki ay önce araca şanzıman komple değişti ama sıkıntı hâlâ devam ediyor ve ikame araç vermiyorlar. Bu araç ticari araç, alınış tarihi Temmuz 2023'ten bu yana 7-8 ay bu aracı kullanamadık, serviste kaldı. Peugeot malının arkasında durmuyor, ikame araç bile vermiyor.

08 Kasım 2024 10:24

1 yıldır aracımın 10 sefer şanzımanı söküldü hala çözüm yok parça yok ikame araç yok en önemlisi muhatap yok pejoda bir tane yetkili yok Peugeot yetkilileri beni duyun 1 yıldır ticari aracımı kullanamıyorum kimseye ulaşamıyorum iki tane iş bilmez çağrı merkezciden başka kimse yok mu pejoda Peugeot yu Koç Holding alıyor diye mi ilgilenilmiyor

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Parça Değişimi Ve İkame Araç Mağduriyeti

04 Haziran 2025 00:34

Muhammet
16 Ekim 2024 22:16
peugeot-arac-sanziman-sorunu-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.pdf
Muhammed sonuçtan memnun değil

Yeni Alınan Peugeot 2008'de Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Muhammed
26 Ekim 2025 00:49
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Partner 2023: Sürekli Yanan Arıza Lambası Ve İlgisiz Servis

Kadir