Peugeot Klima Fan Kendi Kendine Açılıyor

Yusuf
25 Ağustos 2023 07:35

Sıfır aldığım Peugeot partner 2023 model aracımda sis farları su alıyordu ve klima fanı sıcak havalarda son hızda çalışıp içeriye sıcak hava veriyordu ve kapanmıyordu Bursa Peugeot baykar servisine sis farı için gittiğimde tsb uygulaması yapıldığını su alırsa tekrar gelmemi söylediler ve tekrardan su aldığında gittim ve bana söylenen kronik sorun olduğu değişim yapamayacaklarını söylediler. Bunun üzerine Bursa Peugeot şancelik servisine gittiğimde sis farlarına herhangi bir müdahale yapılmadığını böyle bir kronik sorunun olmadığını ve değişim yapabileceklerini söylediler. Klima fanı sorunu için tekrar Bursa Peugeot baykar servise gittiğimde yazılım atıp kodlama yapıp sorun çözüldüğünü söylediler ama sorun çözülmemişti her sıcak havada marşa bastığımda klima fanı çalışıp içeriye sıcak hava veriyordu ve kapanmıyordu tekrar tekrar gitmeme rağmen hep sıfırlayıp kodlama yapıp yolladılar. Bu şekilde düzelmiyor dememe rağmen bu süreç 2 ay sürdü sonra bir süre sonra tekrar gittiğimde klima paneli değişecek dediler. Yurt dışından gelecek geldiğinde ararız dediler. Be 1 aydır arayan soran yok ben geri aradığımda biz sizi arayacağız deyip kapatıyorlar 3 aydır mağdurum aracımda sıcak havada klima açamıyorum Peugeot yetkililerinden destek bekliyorum.

Merhabalar, benzer sorun bende de var. Sorunu çözebildiler mi?

Selin
12 Ağustos 2024 19:18