21 Eylül 2023 20:0110.510

Sıfır km Peugeot 408 aldım. Arka stop'ta yıkama ve yağmur sonrası buğulanma oluyor. Göral yetkili servisine başvurdum. Dosya açıldıktan 10 gün sonra genel merkezden 'normal olabilir' denildi. Genel merkezi aradım, onlar da aynı cevabı verdi. 1.900.000 TL'ye araba alıyorsunuz, her yağmurda ya da yıkanmada arka stop buğulanıyor. Bana telefonda böyle kullanacaksınız diyorlar. Ben pişmanım, sizlerde markanın arabanısının ne kadar arkasında durduğunu görün.

Ertan
24 Eylül 2023 22:13

Servise verdiğim resimler

Yorumlar(7)

6 Ekim 2024 00:27

Maalesef yorumlara bakıyorum 408 ler hakkında bayağı şikayet var benimde şikayetim var aldığımdan bugüne defalarca servise gidiyorum bıktım artık inşallah son olur bende rahat ederim, bir de parçaları çok pahalı pişman oldum.

28 Mart 2024 16:12

Aynı durum bende de var bugün götürdüm. Contası kaymış dediler. Düzelttik bundan sonra sorun yaşamazsınız buğusu güneşte kurur dediler pek kuruycak gibi durmuyor. O yüzden sormak istedim. Geçmiş olsun

28 Mart 2024 15:58

Hocam sorunla ilgili çözüme ulaştınız mı?

21 Şubat 2024 13:40

Merhabalar aynı sorun benim aracımda da mevcut sıfır alınan bir araçta bunu yaşamak ve servis desteğinin olmaması oldukça büyük bir problem.

17 Aralık 2023 11:14

Bayiden alalı 1 ay olmadan bende de aynı sorun oluştu. Çarşamba gününe servise randevu aldım. Bu süreçte sizin stop değişimi sağlandı mı?

Peugeot 208 Ön Cam Su Alma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

20 Mayıs 2025 11:073.832

2016 model Peugeot 208 aracımı sıfır olarak aldım ve 9 yıldır ben kullanıyorum. Ön camdan su aldığı için aracımı Ramazan...

Peugeot 408 Bozuldu İkame Araç İstedim Elimizde Yok Dediler

17 Nisan 2024 16:2811.128

"Genel Merkezden geç de olsa arayıp konu ile ilgili beni dinlediler. Mağduriyetimi anladıklarında bakım hediye ettiler ve özür dilediler. Ben açıkçası bu duruma şaşırdım. Sebep olan servis çalışanına gerekli ikazları yapacaklarını da bildirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum."

Peugeot Ayıplı Mal Satıp Sattığı Aracın Arkasında Durmuyor

28 Kasım 2023 19:4311.051

15.11.2023 tarihinde Ankara Peugeot Göral bayisinden sıfır km yeni makyajlı kasa 2008 aldım. 3. Gün 100. Km de aracın tü...

Peugeot Ayıplı Mal Satıp Sattığı Aracın Arkasında Durmuyor
1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Peugeot Pişmanlıktır, Tecrübe İle Sabit

PeugeotPişmanlıktır, Tecrübe İle Sabit

Ersin
2026 Peugeot Rifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

2026 PeugeotRifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

Muhammet
Peugeot Kilit Sorunu!

Peugeot KilitSorunu!

Ahmet
Peugeot 5008 Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Peugeot 5008Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Şenay
Peugeot Ümitköy Göral Sıfır Araçmış

Peugeot ÜmitköyGöral Sıfır Araçmış

Ayşe
Peugeot 3008 Sorunları Bitmiyor!

Peugeot 3008Sorunları Bitmiyor!

Sinan