Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408 Sıfır Aracın Motor Silindir Kapağı Çatlaması!

Muhammed
31 Ekim 2023 00:25

Daha sıfır km'de aldığım Peugeot 408 marka aracım İstanbul'da kısa bir süre gezdikten sonra Ankara'ya 50 km kala hız sabitleme hatası verdi, bayi ile görüştüğümde akü kutup başının çıkarılıp takılmasını söylediler, yaptım arıza lambası söndü kısa bir süre gittikten sonra motor arıza lambası yandı, servise gittiğimizde ise motor suyunun yağ ile karıştığı motor silindir kapağını çatlattığı yeni sandık motor takılacağı söylendi, bugün yapmış olduğum aramada bana silindir kapağının değişeceği tarafıma teslim edileceği söylendi, ben sandık motor takılmasına bile razı olmayıp sıfır araç isterken bunların dalga geçer gibi böyle yapması hiç ama hiç hoş değil, artık işimizi yargı ile çözeceğiz, araçta oluşacak değer kaybından haberleri yok sanki.

profile profile

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Çizik Ve İlgisizlik

Halil
03 Aralık 2024 02:06
Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408: Sürekli Akü Sorunu Ve Uzun Servis Süreleri

Fahrettin
05 Kasım 2024 13:30
Melıke sonuçtan hiç memnun değil

Melıke
17 Şubat 2024 13:17

Yagmur
19 Haziran 2023 19:34
Nihat sonuçtan çok memnun

Nihat
17 Nisan 2024 16:28
"Genel Merkezden geç de olsa arayıp konu ile ilgili beni dinlediler. Mağduriyetimi anladıklarında bakım hediye ettiler ve özür dilediler. Ben açıkçası bu duruma şaşırdım. Sebep olan servis çalışanına gerekli ikazları yapacaklarını da bildirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum."