Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3 Aydır Sıfır Arabamı Vermiyor

27 Ağustos 2024 13:15

Erdemir Peugeot bayisinden 30 Mayıs 2024'de 408 model aracın parasını ödedim ve faturasını kestirttim. Başta aracın 1 haftaya geleceği söylendi, bayramdan sonra da teslim edileceği söylendi fakat bugün 27 Ağustos 2024 neredeyse 3 aydır arabayı bekliyorum. Bayiiye gittiğim zaman kendileri "bizle alakalı değil biz Peugeot'yla iletişime geçmeye çalışıyoruz ama cevap vermiyorlar" diyor.

Son 2 haftadır neredeyse her gün direkt Peugeot'nun kendi müşteri danışmanını arıyorum. 3 iş günü süre veriyorlar geri aramak için ama aradan o kadar zaman geçti ne arayan var ne soran. Peugeot kesinlikle ilgilenmiyor. Arabaya dair tek bir bilgi vermiyor, müşterisini umursamıyor. Arabayı iade etmek istesem 3 ay öncenin fiyatıyla bir değil hiçbir arabanın fiyatı. Yaklaşık 150 bin tl zarardayım o günden bugüne.

Zeki
30 Ağustos 2024 19:59

Peugeot sonunda geri aradı beni ve arabanın gümrükte yazılım beklediğini, aciliyetinin bildirildiğini söyledi. Ne zaman alabileceğim arabamı diye sorduğumda ise bana şaka yapar gibi belli bir tarih veremiyorum dedi. İnsanı çileden çıkarmak için çabalıyorlar resmen

Talat

Merhaba süreç nasıl sonlandı? Aracın teslimi kaç gün sürdü bizde aynı durumdayız 2 aydır aracımızın güncelleme nedeniyle teslimi yapılmıyor. Bilgilendirme yapar mısınız?

Ömer

Merhaba bende aynı durumdayım 5 aydır bekliyorum. İletişim kuralım ve birlik olalım

Zeki

Merhaba ben Peugeot'un kendi numarasını arayıp Şikayetvar'a yazdığımı söyledim. Gerekirse iptal edeceğim. Siz de aynı şekilde böyle baskı kurarsanız biraz etkisi olur belki. Malum kendi ofisleri yok sanal ofis diye evden çalışıyorlar gidecek tepki gösterecek yerimiz yok

Çağlayan sonuçtan hiç memnun değil

H***** E***** B**** Ü****** İ*** Edilmiyor, K**** D**** Yapmıyor!

Çağlayan
15 Mayıs 10:04