Peugeot 2008(2021) Turbo Arızası Ve Tamir Edilemeyen Araç!

Hayrullah
Hayrullah
27 Eylül 2023 09:4316.268

30 Ağustos tarihinde aracımı motor arızası şikayeti ile çekiciyle Aktif-İriyıl bayiine gönderdim. Aracım 2021 Peugeot 2008 testler sonucunda turbo arızası olduğu tespit edildi. 20 günden fazla bir süre sonra aracım tamir edilip 21 Eylül tarihinde bana teslim edildi. Aracı cumartesi günü test etme imkanım oldu. Araçta bir terslik olduğunu ilk marş yaptığım zaman anladım araç turbo yok gibi sessiz ve güçsüzdü gaza bastığım sürede 120 ye gelmesi gerekirken 70 i zor gördü. Tekrar aracı çekiciyle Aktif-İriyıl bayiine gönderdim. İlk testlerden sonra araçta bir sorun olmadığı bana teslim etmek istediklerini söylediler ama ben ısrar ettim aracın arızalı olduğunu ertesi gün kendileri de araçta bir arıza olduğunu anlıyorlar ve beni arayıp komple motorun değişmesi gerektiğini söylediler. Ben 2 sene olmamışken bu aracı alalı ne komple motor değişimi kabul etmiyorum. Bana 0(sıfır) araç verilmesini talep ediyorum. Ben sorunlu bir araç almak isteseydim zaten 2. El alırdım 0(sıfır) araç parası vermezdim. Arıza istemediğim için 0(sıfır) araç alıyorum daha 25.000 km'de turbo arızası veren araç ayıplı maldır gereğinin yapılmasını rica ediyorum. 1 hafta içinde geri dönüş olmazsa hakkımı mahkeme yolu ile aramak için harekete geçeceğim.

13 Ekim 2023 10:14

30 Ağustos tarihinde aracımı motor ışığı yaktığı için aktif iriyil otomotiv'e çekici ile gönderdim bana turbo arızası olduğunu ve parça gelmesi gerektiğini söylediler. Parça geldi aracım tamir oldu bu arada senelik bakımı yapıldı ve araç bana sorunsuz olduğu söylenerek teslim edildi. Aradan 1-2 gün geçti araba titremeye başladı çekiş kaybı yaşadım ve tekrardan aktif iriyıl otomotiv'e gönderdim 1 hafta test ettiler bana sorunsuz olduğunu söyleyip geri verdiler aradan 2-3 gün geçti tekrar aynı şikayetle aracı aynı servis e gönderdim ve tekrar onlar cihazın sorun göstermediğini ve bana teslim etmek istediklerini söylediler bugün 13 Ekim arabam tekrar bu arızalara devam ediyor ben Peugeot aktif iriyıl ve Peugeot genel müdürlüğünden şikayetçiyim araç değişimi ya da para iadesi istiyorum 2 ay olacak doğru düzgün ilgilenip sorunumu çözemediler bu iş mahkemeye gidecek aracım daha 26.000 km'de ve 2 senesi dolmadı taktir sizin

Eki aç

Emre
Emre
Benzer Şikayeti Var
26 Kasım 2023 14:31

Aynı sorunu yaşıyorum şu an aracım serviste sonuç olarak ne oldun yardımcı olur musunuz

Metin
Metin
31 Mayıs 2024 22:2218.942

5 Ağustos 2023 tarihinde 2023 model Peugeot Expert sıfır kilometre aracımı Denizli Turkuaz Bayisi'nden satın aldım. Arac...

2 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Peugeot Kilit Sorunu!

Peugeot Kilit Sorunu!

Ahmet
Peugeot 5008 Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Peugeot 5008 BagajKapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Şenay
Peugeot Ümitköy Göral Sıfır Araçmış

Peugeot Ümitköy GöralSıfır Araçmış

Ayşe
Peugeot 3008 Sorunları Bitmiyor!

Peugeot 3008Sorunları Bitmiyor!

Sinan