Erşan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 2008 İç Dikiz Aynası Problemi

Erşan
17 Eylül 2024 13:17

6 ay önce 2024 model Peugeot 2008 1.2 benzinli araç satın aldım. Aracım 6 bin km'de şu an 3-4 bin km civarına gelince iç dikiz aynasında titreme olmaya başladı ve arkadan gelen araçları bulanık göstermeye başladı aynam. Servise götürdüm ayarlama yaptık düzelttik dediler teslim ettiler. Aracı aldım herhangi bir değişiklik olmadığını fark ettim. Tekrar servise götürdüm yine düzenledik bir sorun yok dediler. Aracı aldım ve sorun aynen devam ediyordu. Müşteri şikayet hatlarını aradım. Bana söylenen ifade aynen şu: "Aracınızda bir sorun bulunmuyor. Servisimiz bir sorun tespit edememiş" Bu kadar laubali bir açıklama olamaz. "Video kaydı çekip size atabilirim isterseniz? Servisiniz böyle söyledi ise doğru söylemiyor. Benim sorunum halen devam ediyor" dememe rağmen yapabileceğimiz hiçbir şey yok diyorlar özetle. Peugeot ve müşteri hizmetleri ağı tam bir pişmanlık sebebi maalesef. İnternetten bir araştırdım maalesef kronik bir arızaymış bu iç dikiz aynası problemi Peugeot 2008'de ve çözmüyorlar. Zaten serviste binlerce bu konuda şikayet aldık diye söylemişlerdi. Şikayet var ama çözen yok. Yeni alınmış sıfır bir araçta böyle bir sorun yaşamak ve bu kadar ilgisiz bir müşteri hizmeti anlayışı görmek markaya bakışımı tamamen değiştirdi.

profile profile profile

Sıfır Peugeot Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

12 Haziran 2025 18:01
Servet sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 2008 Model Araçta Çözülemeyen Dikiz Aynası Ve Fren Diski Sorunu

Servet
29 Nisan 2025 15:37
Muhammed sonuçtan memnun değil

Yeni Alınan Peugeot 2008'de Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Muhammed
26 Ekim 2025 00:49
Melıke sonuçtan hiç memnun değil

Melıke
17 Şubat 2024 13:17
Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot E-2008: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

Seyfi