Vural sonuçtan hiç memnun değil

Erdemir Peugeot İlgisizlik Ve Kusurlu Mal/Hizmet

Vural
16 Temmuz 2024 14:41

16 Mayıs 2024 tarihinde Peugeot firmasında aşağıdaki mesaj tarafıma gelmiştir:
Gönüllü Geri Çağırma - Değerli müşterimiz, VF3MCYHZUPS0**** şasi numaralı otomobilinizin performansını iyileştirmeye ve uygunsuzluğu gidermeye yönelik, elektronik kontrol ünitesi yazılımı konulu tamamen ücretsiz olan düzeltici faaliyet ve ürün güncellemesini sağlamak amacıyla en kısa sürede en yakın Peugeot Yetkili Servisi'nden randevu almanızı rica ederiz.

Bu mesaja istinaden Erdemir Peugeot bayi servisine müracaat edilmiş ve yazılım güncellemesi için randevu oluşturulmuştur.
Aynı zamanda hazır servise götürüyorken aracımın yıllık ilk bakımını da yaptırıp aradan çıkarayım dedim.
Aracı bayinin teknik servisi bölümüne teslim ederken müşteri temsilcisi E** Bey aracı benden teslim alırken kilometre kontrolünü yapmak için araca bindi ve kilometre kaydını aldıktan sonra aracı benden anahtarıyla birlikte teslim aldı.
18.05.2024 sabahtan araç bayiye teslim edilmiş ve gerekli bakım ve yazılım güncellemesi tamamlandı bilgisi aynı günün öğleden sonrası tarafıma bilgi verilmiş ve araç tarafımca teslim alınmıştır.
Aracı teslim aldıktan sonra aracın anahtarsız giriş özelliğinin çalışmadığını fark ettim.
E** Bey'i arayıp E*** Bey aracın bu özelliği çalışmıyor dedim, telefondan menü yönlendirmesi yaparak çözmeye çalıştı, çözülmeyince aracı tekrar servise çağırdı, 1 gün akşama kadar araç orada durdu ve sonunda bana şöyle bir dönüş sağlandı: aracın anahtarsız giriş özelliğinin aktifleşmesi için kapı kollarının değişmesi gerek dediler.
Bunu için garantiye başvuracaklarını ve onay gelince kapı kollarının değişmesi gerektiğini söylediler. Çalışır vaziyette servise teslim ettiğim aracımın anahtarsız giriş özelliği bozulmuş olarak teslim almam yetmiyormuş gibi bugün 16.07.2024 tarih itibariyle sorunum çözülmedi. Tarafıma hiçbir şekilde dönüş olmadığı gibi E** Bey'e sorduğumda da herhangi bir dönüş olmuyor. En son tekrar bayinin sabit telefonunda aradığımda parça için garantiden onay geldiğini söyledi ve en kısa sürede aracının kapı kolları değişikliği için çağırılacağımı söyledi. Bunu söyledikten iki hafta sonra tekrar aradığımda hiçbir şekilde cevap vermemiştir. Tarafıma ayıplı hizmet sunulduğu yetmezmiş gibi bir de çalışır vaziyetteki aracımın özelliği bozulmuş olarak tarafıma iade edilmiştir. Bu konuda Tüketici Hakları mahkemeleri dahil olmak üzere her türlü hak arayışımı başlattım, yapılan iş müşteriye karşı kayıtsızlık, ayıplı mal veya hizmet satımı, satış sonrası ilgisizlik ve sürecin çok uzamasıdır.

Peugeot Erdemir Bayisi İlgisizliği Ve Randevu Sorunu

Deniz
02 Haziran 2025 16:11
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3 Aydır Sıfır Arabamı Vermiyor

27 Ağustos 2024 13:15
Mert sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 11:48
Peugeot E-308 İle Bitmeyen Sorunlar
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Araçta Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Meltem