Özgen sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Django'nun Rahatsız Edici Konsol Sesi

09 Ekim 2024 11:14

3950 km'de 2023 model Peugeot Django motorum var, garantisi devam ediyor. Bakımları Peugeot servisinde yapıldı. 2 hafta önce motorumun ön konsolundan ses gelmeye başladı. Bu çok rahatsız edici bir ses. 07.10.2024 tarihinde İzmir'de bulunan yetkili bayi Motorcu Göçmen'e gittim, orada ön konsolda bir gevşeme olduğunu, sesin oradan geldiğini ve bakımı geldiğinde bakacaklarını söylediler. Ama her bindiğimde ses beni çok rahatsız ediyor. Bakımına 1000 km var. Ben Çin marka almadım, böyle sesler duymayayım diye ama Peugeot Motorcycle beni çok şaşırttı ve çok üzdü.

11 Ekim 2024 12:40

Merhaba 3950 km'de 2023 model Peugeot django motorum var garantisi devam ediyor bakımları Peugeot servisinde yapıldı. 2 hafta önce motorun ön konsolundan ses gelmeye başladı bu çok rahatsız edici bir ses 07.10.2024 tarihide İzmir'de bulunan yetkili bayi motorcu göçmen'e gittim orada ön konsolda bir gevşeme olduğunu sesin orada geldiğini bakımı geldiğinde bakacaklarını söylediler ama her bindiğimde ses beni çok rahatsız ediyor ve konsantre mi bozuyor 1000 km var bakımına bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyorum.

Peugeot Motosikletimde Ciddi Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

29 Ocak 2025 12:18

17 Ekim 2023 14:42
Peugeot İsotlar Motordan Satın Almış Olduğum Motorsiklet Hakkında
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Egzoz Zırıltısına Rağmen Garanti Kapsamında Çözüm Sunulmadı

22 Haziran 2025 00:08

Nk250 Egzoz Ve Kronik Arızalar Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

14 Ağustos 2025 05:55
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 10:46