Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Pet Smile Oran Şubesi

27 Kasım 2023 18:41

Pet Smile Oran şubesine, 15 yaşındaki kedimi hafif öksürük nedeniyle götürdüm. İki gün boyunca bana verdikleri reçetede yaklaşık otuza yakın enjeksiyon yapmışlar, damardan ve deri altına. Yedi bin küsur lira ödedim tedavi için. Ertesi gün kedim öldü. Gitmeden önce yürüyen, yemek yiyen kedim, aşırı ağır ilaçlar sonrasında eve döndüğünde hırıltılı nefes almaya başladı, halsizleşti ve öldü. Oran Pet Smile'da çalışan ve kedimle ilgilenen Veteriner Z***** Hanım'a, kan testlerinde hiçbir enfeksiyon bulgusu olmayan kedime neden iki antibiyotik, iki mide ilacı, bir karaciğer ilacı, dört vitamin verdiğini sorduktan sonra eşime beni kötüleyen, dokuz yaşındaki oğlumun yanında kedimin ölümünden ilacı yanlış içirdiğimiz için bizim yüzümüzden öldüğünü söyleyen, hatalı tedavisini kabul etmeyecek kadar hem kötü bir veteriner hem de kötü bir insan. Sadece ticari olarak bakıyorlar bu işe. Küçük dostlarınızı seviyorsanız Pet Smile Oran şubesine götürmeyin; sağlam götürdüğünüz hayvanın ölüsünü çantada size veriyorlar. Üstelik sokakta ölmek üzereyken eve alıp 15 yıl bebek gibi baktığınız kedinize, sırf sorumluluk almamak için sizin öldürdüğünüzü çocuğunuzun yanında söyleyecek kadar kötü davranıyorlar. Oran Pet Smile bunu hep yapıyor, tıraş edilmek üzere köpeğini Oran şubesine götüren bir arkadaşımın gözü gibi baktığı köpeğinin her tarafını kesip, hayvanın bir ay boyunca acı içinde inlediğini ve bu kesikler yüzünden kötü baktığını söyleyerek arkadaşımı suçlamışlardı. Çalışanları çok tecrübesiz, sahibi de kliniğin başında durmuyor. Kayıplar çok acı oluyor, lütfen götürmeyin.

Cat Hospital Kedim Vefat Etti

21 Nisan 2024 11:30

07 Eylül 2025 23:01

06 Ağustos 2023 18:18

Zeytinburnu Veteriner Kliniği Zeytin Burnu Veteriner Kliniği Kedimizi Öldürdü Paramızı Aldı!

10 Şubat 2024 17:56

Pembepati Veteriner Kliniği Kedim Onlar Yüzünden Öldü