Zeytinburnu Veteriner Kliniği Zeytin Burnu Veteriner Kliniği Kedimizi Öldürdü Paramızı Aldı!

10 Şubat 2024 17:56

On bir yaşında diyafram yırtığı ile yıllardır yaşamış olan kedimi iştahsızlık nedeniyle birkaç veterinere götürdükten sonra diyafram yırtığının ilerlediğini ve eğer ameliyat olursa ameliyatı kaldıramayacağını, masada kalabileceğini ve yaşama şansının ameliyatla yüzde bir olacağını öğrendim. Diğer veterinerler ameliyatı riskli bulurken Zeytinburnu Veteriner Kliniği'nden K***** Ö***, bu hayvanı ameliyat edebileceğini söyledi. 'Yüzde seksen kurtulur, iyileşir' dedi ama diğer veterinerler yüzde bir şans veriyordu. K***** Ö***, kediyi muayene etmeden, taşıma çantasından bile çıkarmadan, elimdeki röntgen fotoğrafına bakarak ameliyat kararı verdi. 'Diğer veterinerler yapamaz, siz doğru yerdesiniz' diyerek bize umut verdi. Ancak anladım ki maddi çıkar için yaşlı ve güçsüz hayvanları seçip, iyileştireceğini iddia ederek onları ameliyat ediyor ve maalesef hayvanları kaybediyormuş. Kedimize bakılmadan, herhangi bir test ya da kan alımı yapılmadan, tedavi uygulanmadan doğrudan ameliyata alınmış ve bize haber verilmemiş. Akşam bilgi almak için aradığımda 'ameliyatı yaptık' dediler. Test yapılmamasının nedenini sorduğumda beni terslediler. Ertesi gün 'kedi uyandı' diyerek bize umut verdiler ama içimde kötü bir his vardı. Gece kedi ölmüş ve sabah kedimin ölüm haberini aldım. Hiçbir test yapılmadan, diyaframı yırtık bir kediyi nasıl ameliyat edersiniz? Sonrasında bakımı yapılmadı, serum ya da oksijen verilmedi. Kediyle ilgilenmeden bir kafese kapatıldığı için yalnız başına öldü. Gerekli her yere şikayette bulunacağım. Bugün oraya gittiğimde ve insanlara başımdan geçenleri anlattığımda, oradaki öğrenci veteriner bir erkek bana bağırarak üzerime yürüdü, şok oldum. Zaten ağlıyor ve acı içindeydim, bir de üzerime yürüdü. K***** Ö*** gelip hiçbir açıklama yapmadı. Bize yazıklar olsun, korkak, kendine güveni olmayan biri sırf maddi çıkar için bunu yaptı.

11 Şubat 2024 22:22

Zeytin burnu ver kliniği çalışanları ve k*** ö*** kedimi öldürdükleri yetmezmiş gibi Google a yorum yaptığım ve onları ifşa ettiğim için bana küfür ettiler kendinizi gösteriyorsunuz rezilliğiniz ortada karakteriniz ortada! Kedimizin canı gitti ameliyat öncesi 30 bin tl para istediler prosedür gereği klasik kağıt imzalattılar madem öyle imzalamasaydınız diyorsunuz sizin doktorunuz bu kedi ameliyat olmalı bir tek ben yaparım başka doktorlar öldürür masada kalır sadece ben yaşatırım yüzde seksen net yaşar yapmazsam 2-3 aya ölür diye kendinden emin olup konuşmasaydı biz zaten imzalamazdık başkaları olmaz derken o neden olur dedi? Öldükten sonrada hiçbir açıklamada bulunmadı baştan sona haksızsınız bir de üste çıkmaya çalışıyorlar   kamera kayıtlarını silmediyseniz duruyordur annem ameliyat öncesi kediyi ağlayarak size teslim etti kadına umut verip kaçtı doktorunuz öldüğünde kediyi almaya geldiğimizde gözü yaşlı kadına kimse cevap vermedi   sizde biz daha eve gitmeden hiçbir tahlil test vs yapmadan hemen ameliyata almışsınız bize bilgi vermediniz planlı aldatmaca daha kediyi görmeden muayene etmeden nasıl ameliyat ettiniz bir de utanmadan bize gerize kalı diyorlar hakaret ediyorlar   Bizde imzaladık ne bilelim hemen ameliyat edeceğinizi ne bilelim ilgilenmeyeceğinizi öyle olsa ne diye 30 bin tl ödeme yapıp kedimi size teslim edeyim?

11 Şubat 2024 16:21

K*** ö*** ve ekibi kedimi öldürdüler gerekli ilgi gösterilmedi hiçbir test yapılmadan sadece para için biz klinikten çıkar çıkmaz ameliyat ettiler her şey aniden oldu diğer hekimler ameliyat olmaz masada kalır dedi ama kendisi ısrarla ameliyat etmek istedi zayıf bir kediyi muayene etme gereği duymayan tuhaf biri sonrasında gerekli ilgi gösterilmedi ihmal ettiler kapalı odada ölüme terk ettiler hayvan canlarına değer vermiyorlar 30 bin tl aldılar bizden geri vermediler!  yanında çalışan kisinin öfke problemi var bana saldırdı sonrada öfke kontrol sorunu olduğunu söyleyerek benden özür diledi şaka gibiydi ticarethane hayvan mezarlığı hasta ve yaşlı hayvanların canına değer vermiyorlar Google yorumlarımı engelliyorlar

11 Şubat 2024 13:17

K*** ö*** ve ekibi kedimizi öldürdü yanında çalışan şahıs durumu başkalarına anlattığım için bana saldırdı! 7 Şubat 2024 tarihinde 11 yaşındaki 11 yildir diyafram yırtığı ile yaşayan kedimizi görmesi için götürdüğümüz k*** ö*** kediyi muayene etmeden taşıma sepetinden bile çıkartmadan elimizdeki röntgen fotoğrafına bakıp ameliyat edelim dedi. Ondan önce gitmiş olduğumuz yerlerin hepsi kedimizin ameliyat edilemeyeceğini çok riskli olduğunu ameliyat olursa masada kalacağını kendi haline bırakmamızı söyledi ve ameliyat etmediler birisi aracılığı ile bu kliniği bulduk alanında çok iyi olduğu söylendi dediğim gibi sözde prof k*** ö*** kedimize bakmadan kendine olan aşırı güveni ile yüzde seksen kedinizi kurtarırım dedi herkes yüzde bir derken onun bunu söylemesi ve net konuşması bize güven verdi şikayetimiz yoktu son zamanlarda az yiyordu zayıftı bizde kontrole götürdük doğal olarak ama oraya götürmeden önce yanımıza geliyor evde koşuyordu. Diğer hekimlerin bu işi asla yapamayacağını kedimizi öldüreceğini bu işi sadece kendi yapabileceğini söyledi simdi ameliyat etmezsek 3-4 ay sonra ölür dedi! Ben yaparsam yüzde seksen düzelir ne demek!   ölünce de riskli kediydi demişler madem riskliydi ne diye muayene etmedin ne diye test yapmadın k*** ö***? Kendisi sorumsuzluğundan ve hayvanlara ticari amaçla yaklaştığı için hayvan canını önemsemeyen gaddar bir kişi olduğu için kedimizi öldürdü! Sadece bir gün yaşamış ameliyattan sonra. Adama inanıp kabul ettik ama ameliyat öncesi klinikte doktor ile görüşmek istedim son bir kez ve oradaki çalışan kadın k*** bey ile görüşürseniz ameliyat etmekten vazgeçer dedi ne alaka 30 bin tl ödemişim adam bize net bilgi vermedi bile yine tamam dedim eve gittik kedimizi bıraktık test yapıldımı diye merak edip aradım ve öğrendim ki hiçbir test hiçbir işlem hiçbir tahlil vs yapılmadan 11 yaşında zayıf kediyi ameliyat etmiş bana söylemeden ben gider gitmez ameliyat etmiş şok oldum! Neden test yapmadınız dediğimde yanında çalışan m*** isimli şahıs beni tersledi bağırıp burası Zeytinburnu kliniği başka yere benzemeyiz dedi  o para **haram olsun . Bu ne acele kedi zaten böyle 11 yıl yaşamış herhangi bir aciliyet yoktu hiçbir test yapmadan ameliyat etmek nedir yaşama ihtimali varsa bile onu elinden aldı k*** ö*** ve sonrasında ilgilenmedi kimse.

Nil
Nil

Bana da Bursa'da bir veteriner aynı acıyı yaşattı. Ve şimdi onun hakkında Google'da olumsuz yorum yaptığım için beni savcılığa şikayet etti.

Elif
Elif

Allah sabir versin durumuniza üzüldüm banada maalesef aynı acıyı yaşattılar acil olmayan yürüyen kedimi öldürdüler otopsi yaptırdım ameliyat yapmamışlar benden de on bin lira aldılar yariaini iyi ki verdim 17 gün ameliyat brklemis yavrum delik deşik etmişler kedimi bende hakkımı arayacağım tazminat davası açacağım sizde açın hakkinizi arayın yanlarına kapmasın bizim başımıza geldi başkalarınınkine gelmez Umarım😔

Ekin
Ekin

Çok çok üzüldüm çok korkunç çok acı. Sizi çok iyi anlıyorum bende hakkımı arayacağım vicdansızlar

11 Şubat 2024 15:24
Zeytinburnu Veteriner Kliniği Kedimizi Öldürdüler İlgilenmediler
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 04:26

11 Şubat 2024 20:02