Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 10:48

Ben bu kadar farklı sitelerden alışveriş yaptım ancak böyle bir alışveriş tecrübesi ile karşılaşmadım. Bu kadar profesyonel olmayan bir yaklaşımla karşılaştığımı hatırlamıyorum. Sipariş ettiğim sığır etli mama yerine içeriği tavuk etli olan mama göndermişler. Aslında mama tavuk etli (daha önce defalarca başka sitelerden satın aldım ve kullandım), ancak üzerine sonradan bir etiket yapıştırılmış ve etikette mamanın sığır etli olduğu belirtilmiş, sonra da bu şekilde insanlara gönderilmiş. Bu site üzerinden üyeliğinizi iptal etmek bile mümkün değil.

25 Aralık 2023 15:57 (Şikayetten 1 gün sonra)
25 Aralık 2023 18:25

Ben sizden 5 yıl önce de mama almıştım o zaman da paketi açtık paketin üstü açık renkli mama qlt tarafa indikçe mama rengi koyulaştı kedim üst taraftaki mamaları yemedi paketin altına doğru olan koyu renkli mamaları yedi. Büyük ihtimal yine üst taraf tavuk alt taraf sığırlı mamaydi. Aradan 5 yıl geçti bu sefer komple sığırlı diye tavuklu göndermişsiniz ve özrünüz kabahatinizden beter. Benim için sitenizde alışveriş bitmiştir. Bu ticari ahlaka aykırı satışınızla son kez muhatap oluyorum ve ödediğim para da helal olmasın. Demek ki düzeltmek için bir çaba gayretinizde yok hala karşı tarafı ahmk yerine koyan açıklamalar vs vs. Üyeliğimi de derhal iptal edin. Sizin yerinize ben fazlasıyla utanç duydum.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Köpek Maması Siparişim Habersiz İptal Edildi, Siteye Güvenim Sarsıldı

05 Ocak 2025 12:40
Selma sonuçtan çok memnun

Selma
05 Ağustos 2024 21:14
"Sorunumla ilgilendikleri ve çok kısa sürede çözdükleri için teşekkür ederim"

24 Kasım 2024 22:47
Rabia sonuçtan çok memnun

06 Şubat 2024 17:10
"İlgisinden ve çözüm odaklı olmasından ötürü Sema Hanim'a teşekkürler"
Markamama.com.tr Orijinal Ürün Değil
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 12:04
Pet İhtiyaç Vaadedilen Hediyenin Gerçek Değeri Çok Düşük