Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Petlas Lastiklerinde Kalite Sorunu Ve Yetkili İlgisizliği

29 Ağustos 2024 15:43

1 yıl önce D***** otomotiv A**** D***** Petlas bayisinden bir adet 8073 steyr ön lastikleri aldım. Lastikler 2 ay içerisinde kenarlardan ortalardan açılma ve kopmalar meydana geldi. Yetkili kişilerle görüştüğümde bana yetkili kişilerin geleceğini söylediler. Aradan bir yıl geçti. Yetkili kişiler geldi. Lastiğimi inceledi kullanıcı hatası olduğunu söylüyorlar. Ama kullanıcı hatası değil traktör uzun zamandır çalışmıyor. Yetkililerin inceleme sonucuna gönderdiği rapor görselde gereğinin yapılmasını rica ederim

Ramazan
Ramazan
31 Ağustos 2024 09:20

1 yıl önce d***** otomotiv a**** d***** Petlas bayisinden bir adet 8073 steyr ön lastikleri aldım. Lastikler 2 ay içerisinde kenarlardan ortalardan açılma ve kopmalar meydana geldi. Yetkili kişilerle görüştüğümde bana yetkili kişilerin geleceğini söylediler. Aradan bir yıl geçti. Yetkili kişiler geldi. Lastiğimi inceledi kullanıcı hatası olduğunu söylüyorlar. Ama kullanıcı hatası değil traktör uzun zamandır çalışmıyor. Yetkililerin inceleme sonucuna gönderdiği rapor görselde gereğinin yapılmasını rica ederim

02 Eylül 2024 09:03 (Şikayetten 3 gün sonra)

31 Ekim 2024 17:20
Batu sonuçtan çok memnun

06 Haziran 2024 09:28

29 Nisan 2024 19:58

23 Mayıs 2024 13:33
Petlas Lastik Kalitesizliği Ve Hatasını Kabul Etmemesi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 11:05