Petimce Sipariş Mağduriyeti ve Kargo Problemi

Tuğçe
14 Haziran 2023 23:50

7.06.2023 tarihinde Petimce sayfasından 12 kg'lik KC23060798616 numaralı kedi maması siparişi verdim. İki gün sonra geldi ve kargom dağıtıma çıkmış. Buraya kadar her şey çok güzel fakat o gün evime kargo vs gelmedi. Aciliyeti olmasına rağmen hafta sonu tatilini bekledim. Pazartesi MNG Kargo tarafından eğer o gün siparişi şubeye gidip teslim almazsam geri gideceğini söylediler. Sebebini sorduğumda bana satıcı firmanın adresimi yanlış yazdığını ve kargomun gelmediğini söylediler. Bu ne demek? Kabak gibi yazıyor orada adresim bunu nasıl bu denli yanlış yazabilirsiniz? Evde iki kedim var günlük olarak mama aldım ha geldi. Ha gelecek diye sonra karşılaştığım duruma bak. Kargo şubesini arayıp o kadar ağır bir mamayı kendim getirmemin mümkün olmadığını söyleyip tekrar dağıtıma çıkmasını istediğimde olmaz dediler. MNG Kargo gerçekten inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı ki zaten gerekli mercilere şikayetimi ayrı olarak bildireceğim fakat bununla alakalı petimce tarafından bir telafi bekliyorum. Kaç liralık mama alıyoruz. Üzerine mağdur oluyoruz.

Gönül sonuçtan çok memnun

Gönül