Perfume Point Online Alışveriş İade Sorunu

Perfume Point Online Alışveriş İade Sorunu
13 Mart 2024 11:3711.187

Perfume Point online alışveriş sitesinden verdiğim siparişi 5 dakika sonra iptal etmek istediğimde beklemede gösterip ürün kargoya verildi, ertesi gün geldi. İade oluşturmaya çalıştığımda sistem izin vermedi, mail attım ve Aras Kargo şubesine gidip teslim ettim. Şimdi de kargo ücretini ödemedikleri için iade ürünü teslim almıyorlar. Bu nasıl bir iş ahlakı? İptal etmeye izin yok, iadeye izin yok, mecbur muyum ben bunları ödemeye? İstemiyorum sahte ürününüzü de! Derhal çözüm bulun!

13 Mart 2024 11:23

Perfume Point online alışveriş sitesinden sipariş verdikten 5 dakika sonra siparişi yanlış oluşturduğum için iptal etmeye çalıştım, iptal onay bekliyor dedi 1 gün boyunca ve sonra hemen kargoya verildi. Ertesi gün elime ulaştı, iade oluşturmaya çalıştım izin vermedi. İade koşullarında yazan e-mail adresine e-mail gönderip bilgi verdim ve iade için Aras Kargo şubesine gittim ve ürünü hiç açmadan teslim ettim. Fakat karşı firma kargo ödemesini yapmak istemediğinden almak istemiyor. Kargoya vermeden önce düşünecektiniz bunu! Ürünü derhal iade almanızı ve paramı iade etmenizi bekliyorum!

13 Mart 2024 11:57 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Özlem Hanım merhaba, İadeniz tabii ki alınabilir ve geri ödemeniz hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir. İade ürününüzü size gönderimi gerçekleşen ve anlaşmalı olarak çalıştığımız Yurtiçi Kargo ile göndermeniz durumunda bu işlemlerin tamamı gerçekleşecektir. Ürün iade alımı vs. konular ile ilgili herhangi bir olumsuz durum söz konusu değildir. İade gönderileri anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo firması haricinde bir firma ile ulaştığı zaman otomatik olarak teslim alınmamaktadır. Belirttiğimiz gibi iade kargonuzu Yurtiçi Kargo ile göndermenizi rica ediyoruz. Ürün orijinalliği ile ilgili olarak ürünün sahte olduğunu dile getirmişsiniz. Konu ile ilgili olarak sipariş verdiğiniz 3605533286555 barkodlu Lancome La Vie Est Belle Edp 100 Ml ürünü markanın Türkiye Distribütörü olan Loreal Türkiye A.Ş. firmasından temin edilmekte olup ürün üzerinde yer alan barkod - batch kodu ve distribütör firma etiketi ile kontrol edebilirsiniz. Sektörde 20 yılı aşkındır faaliyet gösteren ve 21 mağazaya sahip zincir bir kozmetik firmasıyız, satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerin tamamı orijinal olup markaların yetkili Türkiye Distribütörlerinden temin edilmektedir. İade ürününüzü belirttiğimiz gibi Yurtiçi Kargo firması ile tarafımıza göndermenizi rica ediyoruz. İade ürün geldiğinde gerekli kontroller yapılıp işlem gerçekleşecektir. Teşekkür ederiz. Perfume Point

13 Mart 2024 12:24

Web sitenizde iadeyi ara kargo ile yapmam gerektiği yazıyor, Yurtiçi değil. Ayrıca mail de attım. Ekte göreceğiniz şekilde tüm aşamaları uyguladım, bugün içerisinde Aras Kargo'yu arayarak iadeyi kabul etmenizi ve ücret iadesi yapmanızı bekliyorum.

13 Mart 2024 12:26

Website ekran görüntüsü

13 Mart 2024 12:26

İade İade koşulları çerçevesinde, siparişinizi size ulaştığı günden itibaren 15 gün içerisinde Aras Kargo ile "Perfume Point İade Adresi” ne faturası ile birlikte gönderebilirsiniz. Bu işlem öncesinde "[email protected]" e-posta adresinden tarafımıza bilgi vermenizi rica ederiz.

13 Mart 2024 12:30

Özlem Hanım merhaba, Sitemiz iade iptal bölümünde Yurtiçi Kargo ile gönderim yapmanız gerektiği görünmektedir. Bize ilettiğiniz görseli nereden aldığınızı iletebilir misiniz? Web sitemizde görselini ilettiğimiz uyarı yıllardır yer almaktadır. Aras Kargo ile bir anlaşmamız olmadığı için iadeniz size otomatik geri gönderilmiştir. Tekrar tarafımıza iletmenizi rica ediyoruz. Teşekkürler

13 Mart 2024 12:33

İade ve iptal prosedürünüzde yazıyor, ben yazmadım. Her yere aynı firmayı yazmamış olmanız benim sorunum değil.

13 Mart 2024 12:36

Aras Kargo'dan teslim alır mısınız ürünü? Ben prosedürünüze uygun işlem yapmış olmama rağmen neden vakit harcıyorum ki buna? Almayacaksanız da bildirin ona göre farklı yerlere başvuracağım. Keyfinize göre oradan al oraya götür yapacak vaktim yok. Süreciniz baştan sona sorunlu.

13 Mart 2024 12:48

Özlem Hanım merhaba, İadenizi dilediğiniz gibi Aras Kargo ile gönderin kontrolünü sağlayalım. Sitemizde belirttiğiniz ibare yok lütfen sayfanızı güncelleyin. İadeniz tarafımıza ulaştığında gerekli işlemler yapılacaktır Teşekkürler

13 Mart 2024 13:04

Böyle bir ibare yok derken ne demek istediniz? Ben mi yazdım o cümleyi :d ekran görüntüsü ilettim size. Basbayağı yazılmış Aras Kargo ile gönderin diye, kendi hesabım var üstelik oradan girip görüntülüyorum. Daha farkında bile değilsiniz sitenizde yazan şeylerin. Kendinizi geliştirmelisiniz.

13 Mart 2024 14:17

Merhaba, Mehmet Şipal teslim edilebilir. Teşekkürler

13 Mart 2024 17:52

Merhaba, İadeniz tarafımıza teslim edildi. Yarın gün içerisinde iade işleminiz sonuçlanacaktır. Teşekkürler

Gratis Yanlış Kargo Takip Numarası Ve İade Sorunu: Müşteri Mağduriyeti

31 Mayıs 2024 11:041.050

Online olarak iki ürün sipariş ettim kargoya verildiğine dair mail geldi ama kargo takip numarası yanlış kargo firması ö...

Mad Parfüm Ne Ürün Geldi Ne Parası

29 Nisan 2024 15:221.475

31 Mart tarihinde bu parfümcüden sipariş verdim. Ürünümün 2 Nisan'da kargoya verileceği söylendi fakat kargoya verilmedi...

Gratis'in Zorla Ürün Dayatması.

21 Haziran 2023 11:361.207

2 gündür kapalı olan haber vermediğiniz internet siteniz üzerinden 5 gün önce parfüm aldım ve aldığım günden beri ürün p...

Gratis'in Zorla Ürün Dayatması.

Gratis İnternet Alışveriş Mantık Dışı

28 Şubat 2024 08:551.147

Sipariş verdikten bir gün sonra siparişi iptal etmek istedim. Sistemlerinde sipariş alındı yazdığı halde siparişiniz haz...

1 Destek