İptal Edilen Turlar Ve Geri Ödenmeyen Ücretler

16 Aralık 2024 14:261.921

Pera Tur turizm den kasim 2023 ve ekim 2023 tarihlerinde her biri 10 bin olmak üzere toplamda 20 bin tl ödeme yaptım. Turlar temmuz ve ağustos aylarında idi ve haziran temmuz aylarında tur iptalini bildirdiler ancak iptal iadesini gerçekleştirmediler. Sürekli aramak durumunda kaldım. En son M**** A* isimli kisinin yönetimde olduğu ve söylenen bu tur şirketi çalışanlarının da isten çıkarıldığı bilgisi verilerek ödemenin yapılıp yapılmayacağının belirsiz olduğu söylendi. Turların insanlara uygun fiyata satılıp tur zamanı gelince iptal ederek ödemelerinin yapılmadığı bildirildi. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

29 Ocak 2025 19:33

Pera Tur dan (ALL Seasons Pera Group Tourism Transportation Services Health Guide Medikal Pazarlama Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi) nden 24.10.2023 tarihli 10.000 TL tutarında Benelux ve Paris Promo 1443 rezervasyon no ile ve 16.11.2023 tarihli yine 10.000 TL tutarında Ekspress İspanya Turu 4 gece 5 gün 1532 rezervasyon no ile satın aldım ancak tur şirketi tarafından iptal olunmasına rağmen 20.000 TL iptal iade yapılmadı. Bu süreç zarfında arama mesaj şeklinde ulaşmama rağmen iade yine yapılmadı. Aralık 2024 Şikayetvar bildirimimden sonra şikayeti çekmem halinde iade yapılacağı bildirilmiş olup şikayeti çekmeme rağmen yine iade yapılmamış ve ne yazık ki oyalama yoluna gidilmiştir. Bu durumda iade yapılmadan şikayetimi kesinlikle geri almayacağım. Mağduriyetimin gecikmeden giderilmesini istiyorum

20 Aralık 2024 11:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Misafirimiz t**** Şikayet ve geri bildiriminizi bizler ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Talebiniz incelemeye alınmıştır en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Konu ile ilgili Misafir ilişkileri departmanı tarafından tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Misafir ilişkileri ekibimiz haftanın 7 günü sizlere hizmet vermektedir. Saygılarımızla, Pera Turizm Misafir ilişkileri

21 Aralık 2024 17:38

Geri dönüş sağlanmadı

24 Aralık 2024 11:30

Geri dönüş sağlanmadı. Hala iade yapılmadı

27 Aralık 2024 13:34

Hala herhangi bir dönüş olmadı bilgilendirme olmadı iade yok ve ben arıyorum ulaşamıyorum

11 Ocak 2025 08:46

Herhangi bir dönüş yapılmadı iptal iade yapılmadı

17 Ocak 2025 14:01

İletişimdeki iyi niyet ve çözüm odaklı yaklaşım için teşekkür ederim

29 Ocak 2025 21:37

İade yapılmadı. Şikayet çekilirse iade yapılacağı bildirildi ancak şikayeti silmeme rağmen yine iade yok. İade yapıldığı takdirde şikayetimi sileceğim. Oyalama yapılmadan iadenin yapılmasını mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

7 Şubat 2025 16:56

İade maalesef yine yapılmadı

11 Şubat 2025 05:36

Ödenecek diye diye daha ne kadar zaman daha geçireceksiniz. Buradan sürekli yazıyorum iade yapılmadı diye. Aramanıza gerek yok biz haber vereceğiz diyorsunuz.  Yeterince zaman yediniz paranın da değerini yeterince oldurdunuz

14 Şubat 2025 17:31

İade yapılmadı. Arıyorum telefona bakan yok. Ne kadar daha uzatılacak

22 Şubat 2025 09:25

İade yapılmadı. Telefonda ödenecek takip ediyorum diyerek oyalayali bir ay oldu. Her hafta beklete beklete daha ne kadar sürecek? Tüketici hakem heyetinden lehime karar çıktı. Sonraki hukuksal süreci önümüzdeki hafta sürdüreceğim. Beni aramanıza da gerek yok artık

Saim
Benzer Şikayeti Var
19 Aralık 2024 21:49

Pera'turun sahibi; firmanızdan çok insanı mağdur ettiniz ve devam ediyorsunuz, devletin açıklarını da çok iyi biliyorsunuz, ancak bende sizin ile mücadele edeceğim. Sizin firmanıza yaklaşık bir yıl önce ödemiş olduğum 50.816 TL alana kadar hukuksal süreçlere adım adım devam edeceğim. Benden kurtulamayacaksiniz. Bunu çok iyi bilin. Yanlış kaya ya çarptınız.

Pera Tur İle Yıpratıcı İptal Ve İade Süreci

13 Şubat 2025 12:244.740

Pera Tur şirketinden 2023 yılında Fas ve Mısır turları satın almıştım. Fas turum son 1 hafta kala iptal edildi. Sormasam...

2 Destek1 Yorum

Pera Tur Sürekli Turları İptal Ediyor Ancak Ücreti İade Etmiyor

24 Ağustos 2024 12:126.933

Pera Turizm sürekli tur satışı yapıyor ancak satışını yaptığı turları son dakika iptal ettiğini bildiriyor. Bu bildirimi...

13 Destek7 Yorum

Pera Tur Paramı Hala Alamadım

6 Haziran 2024 11:411.888

Pera Tur dan Balkan gezisi aldım ödemeyi geçen yıl 2023 Eylül ayında yaptım ve Euro olarak ödedim, Nisan 2024 de tur ipt...

2 Destek

Pera Tur İptal Edilen Tur İadesi Yapılmaması!

Pera Tur İptalEdilen Tur İadesi Yapılmaması!

Ramadan
Pera Tur’dan Aldığımız Tur Gerçekleşmedi, Paramız İade Edilmedi!

Pera Tur’danAldığımız Tur Gerçekleşmedi, Paramız İade Edilmedi!

Fernandez