05 Aralık 2023 16:51

Aşağıdaki durumu yaşıyorum ve diğer müşterinin dedikleri benim için de geçerli. Kampanyaya katılıp gerekli harcamayı yapmış olmama rağmen gereği yapılmıyor. Müşteri hizmetleri konuyu yeterince incelemeden cevap veriyor. İş Bankası'nın Pazarama'dan 10.000 TL ve üzeri alışverişe 1.000 TL indirim ve 1.000 TL kupon kampanyasına katıldım. Pazarama'dan 11.11.2023 tarihinde 10.000 TL'nin üzerinde alışveriş yaptım. 1.000 TL indirimin dönem içi harcamalara yansıyınca düşeceği belirtilmişti. Ancak, ayrıntılarda harcamam dönem içine yansımasına rağmen 1.000 TL indirim yapılmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda, böyle bir kampanyanın olduğunu kabul ettiremedim. Kampanyalar kısmında kampanya kaldırılmıştı. 45 dakika sonra kampanyanın varlığını ikna edebildim ve güç bela indirim talep kaydı oluşturabildim. Fakat, kaç gündür incelemede olduğunu söylüyorlar ve hala bir çözüme ulaşamadım. Müşteri hizmetlerine inandırmakta zorlandığım kampanyanın videosunu ve ayrıntılarını ilettim. Eğer meseleyi bugün de çözmezlerse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve İş Bankası ile tüm ilişiğimi kesmeyi düşünüyorum. Bu arada sayın müşteri hizmetleri, kampanyanın adı 'sanabanapazarama'.

05 Aralık 2023 17:03 (Şikayetten 11 dakika sonra)
05 Aralık 2023 17:15

Sayın yetkili "Müşteri hizmetleri yeterince incelemeden cevap veriyor" sözünden sonrası benimle aynı durumu yaşayan başka bir müşteri de olduğunu ifade etmek için eklediğim başka bir müşterinin şikayetidir. Yanlış anlaşılmasını istemem. Benim şikayetime söz konusu olan harcamamı 30.11.2023 tarihinde yaptım. 10000 liranın üstünde bir alışverişti. Bana gelen cevapta 23.11.2023 te 1000 lira indirim yansıtıldığı söyleniyor. Ancak bu indirim benim Trendyol kampanyasından 22.11.2023 tarihinde yaptığım harcamadan kazandığım 1000 liralık indirim tutarıydı. Ben ayrı bir kampanyadan"pazarlamadan gördüğünüze inanın 1000 lira indirim ve 1000 lira Pazarama puan fırsatı " kampanyasından 1000 lira indirim ve 1000 lira Pazarama puan hak ettiğim halde bu kazanımlarım verilmek istenmiyor. Bu ikisi ayrı kampanyalar ve bu kampanyalar birleştirilebilir diyordu ilanında. O nedenle 1000 lira Trendyol harcamamdan 1000 lira Pazarama harcamamdan indirim kazanmış ve 1000 lira Pazarama puan kazanmış durumda olmama rağmen 2000 liralık indirimimin 1000 lirası verilmemeye çalışılıyor. Kampanyaların görsellerini ve videosunu da ekledim. Ama bu kampanya yokmuş gibi kabul ettirmeye çalışıyorlar. İlave olarak aslında bu kampanyayı düzenleyen Maximum kart ve İş Bankası ve Pazarama. O nedenle İş Bankası'na da şikayetimin iletilmesini istiyorum.

Hasan sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2023 16:41
Recep sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 11:39

10 Eylül 2025 14:42

27 Kasım 2023 16:14
Pazarama Puan Ve İndirim Yüklenmedi
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
18 Aralık 2023 18:09