28 Kasım 2023 15:573.348

Pazarama cüzdan hesabımı limitsiz hesap yapmak için Pazarama cüzdana kendi banka hesabımdan EFT aracılığıyla 100 TL yükledim. Fakat limitsiz cüzdan statüsü verilmedi. Müşteri hizmetlerine paramın hesabıma geri gönderilmesi talebinde bulundum, fakat müşteri hizmetleri cüzdana yüklenen bakiyenin hesaba geri gönderilemeyeceğini söyledi.
Bunlarla uğraşmamak için 100 TL'ye kitap aldım, fakat bu kitabı almaktan vazgeçtim. Siparişi iptal ettim. Müşteri hizmetlerini aradım para iadesi ne zaman yapılır diye, 1-3 iş günü içinde yapılır dedi. 1 haftadan beri param iade edilmedi.
Durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdım. Şimdi 3-4 ay bekleyeceğim. Müşteri hizmetleri sürekli arayıp hizmetimizden neden memnun kalmadınız, para iadeniz cüzdanınıza geldi mi vs. Sorularla sürekli benimle dalga geçercesine ya arıyor ya da e posta atıyor. Bir müşteri hizmetleri paranın cüzdana gelip gelmediğini sistem üzerinden nasıl göremez anlamıyorum.
Çözüm olarak hiçbir işe yaramayan Pazarama ve müşteri hizmetlerinden tek beklentim. 100 TL min paylaştığım EFT dekontundaki enpara.com hesabıma aktarılmasıdır.

28 Kasım 2023 16:18 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bidiriminiz tarafımıza ulaşmış olup yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle Pazarama olarak üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yaşadığınız durumu çözümlemek ve bilgilendirmek için hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm öneri ve talepleriniz için destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla,

Emre
30 Kasım 2023 17:10

Hâlâ iletişime geçip sorunumu çözmediler.

Emre
18 Aralık 2023 14:11

Şikayetvar.com da bu durumdan şikayetçi bir sürü insan var. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum bugünde müşteri hizmetleri aradı. Parayı bankanıza iade ettik. Pazarama cüzdan sanal kartı iptal ettiğiniz için iade yapılmamış dediler. Bankanıza ulaşın vs. Pazarama cüzdan zaten pazaramaya ait ben kimden iade etmesini isteyeceğim. Siz siz olun Pazarama cüzdana para yüklemeyin. Paranızı vermiyorlar. Hepsinin ALL*H BEL*S*NI V*RS*N.

Alp
Benzer Şikayeti Var
20 Şubat 2024 19:15

Ben de öyle bir hata yapıp kredi kartımla bin tl yükledim. Limitsiz cüzdana nasıl geçilir. Arayüzde böyle bir şey yok diyorum. Teknik ekibe ilettim diyor. Altı üstü menü tarif edecekler. Teknik ekip diyorlar.

Pazarama Uygulaması İademizi Yapmıyor İki Hafta Oldu Yeter Artık

30 Temmuz 2024 16:312.417

"Yılan hikayesine dönen sorunum nihayet çözüldü gerçekten çok uğraştık emeği geçen herkese teşekkür ederim"

Pazarama Cüzdan İadesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

29 Aralık 2024 11:521.725

Pazarama'dan 23 Aralık'ta kupondan faydalanmak için Pazarama cüzdana 271 TL yükleme yaptım, daha sonra 707808628 sipariş...

Pazarama Cüzdan İadesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Pazarama'da Cüzdan Sorunu Ve İade Karmaşası

25 Ekim 2024 23:232.160

Pazarama'nın ilk siparişe alt limitsiz 125 TL indirim kampanyasını gördüm. ...

Pazarama'da Cüzdan Sorunu Ve İade Karmaşası

Tümünü Gör