Paytr Sanal Pos Onaylamıyorsunuz

14 Şubat 2024 00:37

Merhabalar, problemim şu: Sanal POS başvurusu yapıyorum ancak hiçbir şekilde kabul edilmiyor ve sizlere iletişim kısmından yazıyorum. Ancak detaylı bir açıklama yapılmıyor, hiç anlamıyorum. Mail adresim: m***********@gmail.com, web sitem: muratonline.net

24 Nisan 2024 23:42

Merhabalar fotoğrafta gördüğünüz gibi firmanızla çalışmak istemiyorum dediniz sebebiniz soruyorum ancak hiçbir şekilde cevap vermiyorsunuz şahıs veya siteniz ile alakalı yoktur diyorsunuz bunun Bir sebebi olmalı hiçbir şekilde cevap vermiyorsunuz bu sorunu çözün lütfen neden onay vermiyorsunuz sanal pos için bireysel başvuru yapıyorum olmuyor şahıs şirketi yapıyorum yeni olmuyor site ismi muratonline.net

Ek
Ek
20 Mart 2024 23:11

Paytr hiçbir şekilde onay vermiyor bireysel başvuru yapıyorum onay vermiyor nedenini hiç anlamıyorum soruyorum hiç cevap vermiyorlar bireysel başvuruyorum ve her şey doğru arıyorum müşteri hizmetlerindeyiz sadece çalıyor olarak telefon numaralarında.

18 Şubat 2024 22:32

Merhabalar benim sorunum şöyle benim bir smm paneli mevcut ve arkadaşım onay alıyor fakat onaylamıyorsunuz benimkine benim burada sorunum nedir aynı şekil arkadaşlarımın ne yaptıysa onu yapıyorum ancak siz herhangi bir izin vermiyorsunuz problem nedir acaba

15 Şubat 2024 13:59

Merhabalar bundan önceki mesajlar bakabilirsiniz sana postumu hiç onaylamıyorsunuz bir günde en geç bir gün içerisinde dönüş yapılacak dediniz hala herhangi bir dönüş yapılmadı canım çok sıkılmaya başladı yapacaksanız yapın artık sanal tostumu detaylıca bilgi verin bundan önce makaleme bakabilirsiniz detaylı bilgi almak için

14 Şubat 2024 15:33 (Şikayetten 14 saat sonra)

Mohammed Q. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

15 Şubat 2024 09:34

Hala detaylı bilgi verilmedi

17 Temmuz 2024 10:31

Fotoğrafı gördüğünüz gibi bir nedeni olmayan bir durum sebebini anlamıyorum. Hiçbir şekilde cevap yok. Lütfen bu sorunu çözmelerini talep ediyorum. Artık başvurunun bana bir şekilde kabul ettirilmesini istiyorum. Bana arayarak hangi adımları izlemem gerektiğini söylesinler, yeterli. Lütfen bana bu telefondan ulaşabilirsiniz: 0538787****.

Paytr Onay Vermiyor Sorunu Sanal Pos

Murat
25 Nisan 2024 14:30
Paytr Onay Vermiyor Sorunu Sanal Pos

Muhammed
24 Nisan 2025 08:54
Elvin sonuçtan hiç memnun değil

Başvuru Sürecinde Şeffaflık Ve Açıklama Eksikliği Mağduriyet Yaratıyor

Elvin