Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Payoneer Para İadesi Yapmıyor

Muhammed
31 Mart 2023 15:03

Payoneer üzerinden başka bir Payoneer hesabına para göndermek için Ziraat Bankası kartımdan 500TL (25$) para çekildi. 1 hafta geçtikten sonra işlem gerekli belgeler teslim edilmediği için iptal edildi denildi, (İstenilen belgeleri gün içinde vermeme rağmen 3-4 gün sonra inceledikleri için ve 1 tane belgeyi yanlış verdiğim için bu süre 2 ile çarpıldı ve belgeler daha sonra onaylansa bile ödeme süresi 7 günü geçtiği için iptal ettiler. Yani aşırı yavaş bir inceleme süreçleri var.) Asıl sorun buradan sonra oluştu ve göndermiş olduğum ve iptal edilen 500TL (25$) Ziraat Bankası hesabıma geri iade edilmedi. Müşteri hizmetleri ile defalarca konuştum, yazıştım fakat ısrarla sorunun kendilerinde olmadığını ve kart sağlayıcım ile görüşmem gerektiğini belirttiler. Farklı zaman aralıklarında 3 kere Ziraat Bankası müşteri hizmetleri ile görüştüm ve her seferinde kendilerinin yapabileceği herhangi bir işlem olmadığını Payoneer tarafının herhangi bir iade veya başka bir işlem yapmadığını, sorunun onlar tarafından çözülmesi gerektiğini bildirdiler. Bunu Payoneer'e ilettiğimde ise hiçbir şekilde sorumluluk almayıp sorun yokmuş gibi davranmaya devam ediyorlar. Yaklaşık 1 aydır paramın iadesini bekliyorum ve hiçbir ilerleme kaydedemiyorum.

Payoneer'den Ziraat Bankası'na Transfer Edilen Param 7 Gündür Ulaşmadı

12 Ağustos 2025 17:19

Para Yatırma İşlemi Tamamlandı Ama Hesaba Geçmedi

Rümeysa
05 Nisan 2025 15:30
para-yatirma-islemi-tamamlandi-ama-hesaba-gecmedi-2.pdf
para-yatirma-islemi-tamamlandi-ama-hesaba-gecmedi-1.pdf
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Payoneer Yüksek Ücretler Ve Düşük Bakiye Çekme Kısıtlamaları

Ferhat