Tayfur sonucu yetersiz buldu

Paygo Ve Murbay In Umursamazlığı

Paygo Ve Murbay In Umursamazlığı
Tayfur
28 Ağustos 2024 13:43

Paygo Markalı yazar kasada 27.08.3024 tarihinde (tarafımıza herhangi bir bildirim yapmadan) yaptıkları güncelleme nedeniyle cihazı kullanamıyorum. Yetkili servisi olan Murbay aradığımızda Paygo dan randevu açmadan işlem yapamayacaklarını söylediler. Paygo yu arayıp 1 saat 45 dakika sonucunda müşteri hizmetlerine bağlandıktan sonra sorunu yetkili sevişe ilettiğimizde güncellen olduğu hemen yetkili servise ileteceklerini ilettiler. Murbay aradığımızda herhangi bir iletinin gelmediğini söylüyorlar. Paygo yu tekrar tekrar aramama rağmen müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Kendi yapmış oldukları hatalarının sıkıntısını ben niye çekiyorum. Sorunu iletmeme rağmen niye çözmüyorsunuz. Bu kadar prosedürü (sizden kaynaklı olan bir sıkıntıda) neden uyguluyorsunuz. Çözülmeyen sorunu iletmek için aradığımızda niye müzik dinletip duruyorsunuz anlayamıyorum. Ben sadece sorunum çözülmesini istiyorum. Bu konu ile ilgili olarak Şikayetvar dan gerekli desteği rica ediyorum

30 Ağustos 2024 08:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz... PAYGO Finansal Teknoloji Hizmetleri A.Ş.

Paygo Yazarkasa Pişmanlığı!

Talat
21 Mayıs 2024 14:23
Aygün sonuçtan hiç memnun değil

Aygün
01 Mayıs 20:26