Payfix Hesabım Para Çekilmiş

Payfix Hesabım Para Çekilmiş
1 Temmuz 2023 17:191.271

29.06.2023 tarihinde hesabımı Gold hesaba geçirdim. Hesabım Gold hesaba geçti ve ardından hesabım bloke oldu. 30.06.2023 tarihinde saat 00:57'de girmiş olduğumda hesabımdan 2'şer dakika arayla 100 bin TL, 100 bin TL, 100 bin TL aynı kişiye para gönderilmiş ve benim bilgim dahilinde değildir. Bunun acil bir şekilde çözülmesini talep ediyorum.

23 Temmuz 2023 14:15

Payfix hesabımdan bilgim dışında para çekildi mail atıyorum cevap verilmiyor maillerime 26 gün oldu inceleme altında diyorlar kesinlikle güvenli değil paranız dünyanın hiçbir yerinde böyle bir mağduriyet şekli yok böyle bir transfer yapmak mümkün bile değil aynı kullanıcıya arka arkaya 3 defa transfer yapılmış yapılan işlem bilgim dışında ve sorumluluk PayFix'e ait.

1 Temmuz 2023 17:24 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İşleminiz ile alakalı detaylı bilgiyi sisteme kayıtlı mail adresinizden mail atmanızı rica ederiz. Mailiniz ilgili birim tarafından incelenip, tarafınıza mail üzerinden dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla

18 Temmuz 2023 15:45

18 gün oldu hala inceleme altında diyor sunuz paranız güvende değil mail atıyorum cevap verilmiyor

19 Temmuz 2023 16:50

Kaç gün hâlâ hesabım blokeli neden maillere geri dönüş yapılmıyor

21 Temmuz 2023 21:43

25 gün oldu bekletiyor sunuz açıklama bile yapmıyor sunuz mail atıyorum cevap verilmiyor kesinlikle güvenli değil

22 Temmuz 2023 14:34

Daha kaç gün bekleyeceğiz dünyanın hiçbir yerinde böyle bir mağduriyet şekli yok kesinlikle güvenli değil siniz maillere bile dönüş yapılmıyor

1 Temmuz 2023 20:23

Payfix biz sana nasıl güveneceğiz bu durumu siz düzeltecek siniz aynı durum geçen yıl benimde başıma geldi umarım geri dönüş yapıp iade yaparlar

1 Temmuz 2023 18:23

Payfix bu olayı hemen çözsün bu mu sizin güvenlik olayınız geçmiş olsun kardeşim.

Payfix Hesap Bloke Kaldırılmasını İstiyorum

23 Aralık 2023 12:081.678

23.12.2023 tarihinde hesabımdan bilgim dışında para gönderildiğini fark ettim ve geri iadesini talep ediyorum. Acil olar...

1 Yorum

PayFix Haberim Olmadan Gerçekleşen Para Aktarımı Ve Hesap Blokesi

6 Haziran 2024 01:281.415

Merhaba, 20 Nisan 2024 tarihinde saat 23:18'de haberim olmadan H****** Ö****** isimli şahsa 70.000 TL para aktarımı gerç...

PayFix Haberim Olmadan Gerçekleşen Para Aktarımı Ve Hesap Blokesi

PayFix Hesabım Çalındı Ve İçindeki Tutar Başkasına Aktarıldı

13 Ağustos 2024 01:055.501

Hesabıma giremiyorum. Mail atıyorum, mesaj gelmiyor. Hesabım çalındı. Hesabımı yeni açtım ve giremiyorum. Hesabıma bloke...

Tümünü Gör
Payfix Böyle Bir Hesaptan Haberim Yok!

Payfix Böyle BirHesaptan Haberim Yok!

Mahmut
Payfix Para Yatırdım Gelmedi 5000 TL

Payfix ParaYatırdım Gelmedi 5000 TL

Alattin
Payfix Hesabıma Para Yatırdım Gelmedi!

Payfix HesabımaPara Yatırdım Gelmedi!

Payfix Para Yatırdım Gelmedi

Payfix ParaYatırdım Gelmedi