06 Aralık 2024 10:34

Kripto para platformu olan Paribu'ya 01.11.2024 tarihinde coin deki yükselişi fırsat bilip 150.000 TL yatırdım. Fakat daha önce göndermeme rağmen evrak istediler. Evrakları gönderdikten sonra 48 saat beklememi istediler fakat bugün 36. Gün olmasına rağmen hala incelemede olduğu söyleniyor. Paribu dan hiçbir şekilde çözüm alamıyorum. Hakkımı yasal yollardan arayacağım.

17 Ocak 2025 15:18

Kripto para platformu olan Paribu'ya 01.11.2024 tarihinde coin deki yükselişi fırsat bilip 150.000 TL yatırdım. Fakat daha önce göndermeme rağmen evrak istediler. Evrakları gönderdikten sonra 48 saat beklememi istediler fakat 3 aya yakın bir süre olmasına rağmen kontrol ediliyor olduğu söyleniyor. Paribu dan hiçbir şekilde çözüm alamıyorum. Bu süreçte 100 ün üzerinde mail attım ve her maile kontrol süreci tamamlanıp bilgi verileceği söyleniliyor.

06 Aralık 2024 18:47 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili destek talepleriniz üzerinden sizinle iletişime geçildiği görülmektedir. Yardımcı olmamızı istediğiniz konular hakkında Destek Birimimize mobil uygulama ve web sitemizde yer alan “Paribu Destek Merkezi” başlığından 7/24 ulaşabilirsiniz. Paribu Destek Birimi

07 Aralık 2024 13:03

Evet her gün attığım maile geri dönüş yaptınız fakat çözeme kavuşturmadınız. 35 gündür hesap inceleniyorsunuz diyorsunuz. Hesabımdaki parayı kullandığınızı düşünüyorum. İnceleme sebep belirtmeden 35 gün sürmez.

Bayram
05 Haziran 2025 17:25
paribu-yatirdigim-parayi-kullanamiyorum-musteri-hizmetleri-cozum-sunmuyor-3.jpg
paribu-yatirdigim-parayi-kullanamiyorum-musteri-hizmetleri-cozum-sunmuyor-2.jpg
paribu-yatirdigim-parayi-kullanamiyorum-musteri-hizmetleri-cozum-sunmuyor-1.jpg
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
02 Mart 2024 21:07