Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Paribu Fan Token Aldatmacası

08 Nisan 2024 03:46

Paribu'nun Binance listelemesinde olmayan fan token fiyatlarını kendi belirlediği bir sistem kullanıyor olması ve arz dolaşımını gerekçe göstermesi, fiyat değişikliklerinin saniyelik işlemlerle gerçekleşmesi nedeniyle kullanıcıların zarar görmesine yol açabilir. Bu durumun yatırımcılar üzerinde olumsuz etkiler yarattığı ve bu konuda ekran kaydı videoları ile mahkemeye başvurarak maddi ve manevi tazminat davası açmayı düşünüyorum. Ayrıca, 2. Lig'de mücadele eden Göztepe ve Avrupa'da yarışan Fenerbahçe'nin fan token fiyatlarının performanslarına göre belirlenmediğini, yatırım kararlarımın bu performanslara dayandığını ve mevcut sistemin yanı sıra alınan komisyonların yüksek olduğunu düşünüyorum. Elimdeki belgelerle bu konuda mahkemeye başvuracağım. Fan token fiyatlarının arz ve talebe göre değil, rastgele değiştiğini ve bu durumun yatırımcıları yanılttığını iddia ediyorum.

08 Nisan 2024 14:51 (Şikayetten 11 saat sonra)
09 Nisan 2024 18:11

Aynılarını mahkemede dile getirirsiniz diye düşünüyorum teknik olarak sisteminizin de incelenmesini talep edeceğim, ayrıca çok yüksek komisyonlar alıyorsunuz mahkemede bu fiyat talep dengesini diğer piyasalara göre çok daha farklı yaptığınızı ortaya koyacağım sizin sisteminiz yüzünden bir sürü insan zarar etti, hukuksal olarak kanıtlarımla birlikte maddi manevi tazminat davası açacağım hakkınızda

Bahri
Bahri

Kesinlikle haklısınız Paribu 02.12.2024 tarihinde Fenerbahçe token fiyatını BTCTURK ve bybit platformlarından daha düşük tutarak biz yatırımcılarını zarara uğratmıştır. Aynı anda BTCTURK ve bybit te Fenerbahçe token fiyatı 29 TL ve üzerinde olmasına rağmen paribuda 25.70 i geçememiş ve paribuda bir süre sonra fiyat düşüşe geçmiştir.

Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Paribu Satın Aldığım Tokeni Sattırmıyor, Ancak Bakiyem Değişiyor.

Atilla
21 Temmuz 2023 15:08
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
25 Temmuz 2023 17:57

Hüseyin
27 Eylül 2024 09:46
Paribu Mağdur Etmeye Devam Ediyor!
Paribu Mağdur Etmeye Devam Ediyor!
Paribu Kategorileri