Mine sonuçtan çok memnun

05 Nisan 2024 18:02
Mine'nin Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetimi dinleyip, giderdiğiniz için teşekkür ederim.”

Parex Wondero temizlik mopunun paspası su almıyor, doğrudan durulamaya geçiyor. Verilen paraya rağmen yedek parçası, sapı gibi bileşenler bulunamıyor. Sapı yüzünden harcanan para boşa gitti ne yazık ki. Mopumu çok seviyordum fakat tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım.

15 Nisan 2024 11:39 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

29 Nisan 2024 12:17

Firmanızın sitesinden de form doldurup durumu anlatmama rağmen herhangi bir geri dönüş olmadı.

06 Mayıs 2024 10:15

Mağduriyetimi dinleyip, giderdiğiniz için teşekkür ederim.

06 Mayıs 2024 10:45

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
01 Ağustos 2024 21:03
Emrah sonuçtan memnun

Emrah
15 Nisan 2024 16:19
"Şikayetim var sitesinden yazmama rağmen bana firmadan dönüş yapılmadı son olarak firmayı direk aradım sorunu anlattım ve bozuk olan ürünün parçasını bana kargo yaptılar. Yardımcı olan ürün yetkilisine ve ilgilerinden dolayı prex e teşekkür ederim"

Faruk
28 Şubat 12:23
Buket sonuçtan çok memnun

Buket
15 Eylül 2024 00:11
İrem sonuçtan çok memnun

İrem
16 Şubat 09:23
"Çok hızlı çözüm sağlandı. İlgilerinden dolayı Uğur beye teşekkür ederim"