Parex Wondero Sopa Arızası

Parex Wondero Sopa Arızası
Buse'nin Teşekkür Mesajı
İlginize teşekkür ederim. Sorunum çok çabuk halloldu

Parex wondero kirli temiz ayıran ürünü kullanıyorum. Ancak alalı 2 ay olmasına rağmen bezi kovada döndürmüyor. Sanırım sopanın aksamı bozuldu sürekli takılıyordu. Şu an hiç sıkmıyor. Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. Şu an bezin sıkma işlevi olmadığın kullanamıyorum

28 Haziran 2024 23:45

Parex wondero sopası bozuldu. Kalitesine güvenip aldım kullanamıyorum. Lütfen çözüm sağlayın

27 Haziran 2024 18:08

Parex wondero dönüş bekliyorum. Ürünün yedek parçası yok

1 Temmuz 2024 09:06 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

4 Temmuz 2024 08:01

Sorunum çözüldü. Parex müşteri hizmetleri konuyla çok ilgili davrandı ve bozuk olan aksamı ücretsiz bir şekilde adresime gönderdi. Teşekkür ederim.

4 Temmuz 2024 08:02

İlginize teşekkür ederim. Sorunum çok çabuk halloldu

4 Temmuz 2024 09:52

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Merhaba benim Parex imde aldığım günden beri aynı ve temizlik esnasında hep çıkıyor ve ben takarak devam ediyorum işime. Lütfen banada çözüm bulun çünkü aldığım en iyi yer silme ürünü, kirli su temiz suya karışmıyor...

Eki aç
Eki aç

Parex Wondero Başlığı Dönmüyor

"İlginize teşekkür ediyorum"

Tümünü Gör
Parex Su Almıyor Bezi Hep Kuru Kalıyor

Parex Su AlmıyorBezi Hep Kuru Kalıyor

Gonca
Parex Buzdolabı Poşeti Ayrılmıyor!

Parex BuzdolabıPoşeti Ayrılmıyor!

Uğur