Zehra sonuçtan çok memnun

Parex Mop Paspası Islatmıyor

Parex Mop Paspası Islatmıyor
01 Mayıs 2024 11:21
Zehra'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim en kısa zamanda iletişime geçip gerekli parçayı gönderdiler Parex farkını gösterdi”

Aldığım Parex Wondero mop su almıyor, ne kadar çevirirsem çevireyim bez kuru kalıyor. Toplamda 3-4 kez kullandım ve ilk başlarda su alırken şimdi su almaz oldu. Sebebini anlayamadım. Bu konuda firmanın yardımını rica ediyorum. Önemli bir meblağ ödedim. Firmaya geri gönderdim ancak aynı şekilde geri geldi. Çözüm sunulmuyor, yardımcı olunmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, ürün kullanılamaz hale mi geldi? Şimdi sorunun ne olduğunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

02 Mayıs 2024 08:32 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

04 Mayıs 2024 10:31

06 Mayıs 2024 09:40

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Huriye sonuçtan çok memnun

Huriye
16 Aralık 2023 02:28
"Ürün ile ilgili hızlı bir şekilde geri dönüldü. Ücretsiz parçayı yolladılar. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Çok teşekkürler."
Bahar sonuçtan çok memnun

Parex Wondero Mop Su Almıyor

Bahar
08 Aralık 2023 13:30
"Hemen arayıp ulaştılar, sıkıntılı parçayı temin edeceklerini ilettiler adres istediler, teşekkür ediyorum ilgileri için."
Parex Wondero Mop Su Almıyor
Mustafa sonuçtan çok memnun

16 Ocak 2025 16:53
"Hızlı geri dönüş ve çözüm için teşekkürler. Müşteri danışmanının yönlendirmeleri ile sorun giderildi."
Parex Wondero Mop'un Su Alma Sorunu
Sude sonuçtan çok memnun

Parex Wondero Mop Temizleme Sorunu

Sude
06 Mayıs 2025 14:12
"Marka çok hızlı geri dönüş yaptı hemen arama gerçekleştirdiler parçayı hızlıca ileteceklerini bildirdiler ürünle ilgili çok iyi bilgi verdi ve sorunumu hemen çözdü çok teşekkür ederim"
Songül sonuçtan çok memnun

Songül
13 Mart 2025 11:57
"Whats üzerinden bilgi verildi ürünün yanına gidip deneyeceğim inşallah düzelecek. Teşekkürler..."