Parcatikla.com Klima Kompresörü Arızası

10 Ekim 2023 16:411.358

Yaklaşık 1.5 ay önce KAPO marka klima kompresörü aldım. Önerdikleri kompresörün kısa sürede arıza yapacağını ve daha kaliteli bir kompresör almak istediğimi ilettim. Ancak sadece kurumsal bir şekilde mesaj gönderdiler ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Esnaflık sıfır, neden 1.5 ay ömürlü bir kompresörü önerirsiniz?

10 Ekim 2023 17:44 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar, şikayeti konuya alan müşterimizin arızalı kompresörü hakkında kendisinden firmamıza satın aldığı ürünü inceleme için göndermesini talep ettik, fakat ürünü bize incelemeye göndermeden değişim yapmamızı, bedelsiz yeni kompresör göndermemizi talep etmektedir. Bu şekilde bir garanti işlemi ithalatçı firma olan Can Oto Klima tarafından da firmamız tarafından da kabul edilebilir değildir. İnceleme için Kapo markasının sahibi ithalatçı firma olan Can Oto Klima ya göndermemiz için bize klima kompresörünüzü göndermeniz durumunda bizim gerekli tüm incelemeleri yapıp size olumlu veya olumsuz dönüş yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Ürün üretim arızalı tespit edildiği durumda ise ; dilerseniz yenisi ile değişim, dilerseniz ücret iadesi, dilerseniz farklı bir marka kompresör ile mahsuplaşarak değişim de yapabiliriz. Fakat kompresörü göndermediğiniz takdirde maalesef her ürün gibi incelemeden size yardımcı olamamaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

10 Ekim 2023 17:57

Ürünü satarken sürekli verdiğimiz ürün arkasındayız diyordunuz benim aracım ticari araç kompresörü soktugumde bu araç nasıl kayısı döndürecek dedim beni mağdur etmeyin dedim telefonlarımı bile açmaz oldunuz şimdi de burda kurumsallık peşindesiniz yanlış anlama esnaf dediğin adam sattığı malın arkasında durur bu işi kime sorarsan sor senin ithalatcin 1.5 aylık malına değişim vermiyorsa ben o ithalatçıyla çalışmam müşterimi mağdur etmem 6 bin küsur liralık mal içinde bu kadar takla atmam ben hakkımı bırakmam bunun daha Tüketici Hakları var zamanla devam edeceğiz gereken her yerden ben sana kompresörü göndersem sanki bana fabrikasyon hatamı diyeceksiniz kullanıcı hatası diyeceksiniz en baştaki tutumunuzdan davranışlarınızdan belli telefonlarımı açmayıp mesaj yoluyla görüşüyoruz diyorsunuz .

10 Ekim 2023 18:47

Sattığımız tüm ürünlerin arkasındayız efendim. Ürünlerin bir garanti prosedürü var bu prosedüre bağlı olarak sizden ürününüzü incelemeye davet ediyoruz size ön yargılı yaklaşım yapmadık bu her müşterimize de aynı şekilde olmaktadır. Bizimle iletişim kurmanız halinde size kargo bilgilerimizi iletebiliriz ve size yardımcı olmak için sabırsızlıkla beklemekteyiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

10 Ekim 2023 19:04

Telefonlarımı neden ilk başta açtınız sonra bir daha açmadınız

10 Ekim 2023 20:14

Sayım Müşterimiz; Sizinle WhatsApp destek hattımız ile tüm sorularınızı ve sorunlarınızı cevaplayarak iletişim halindeyiz, olmaya da devam edeceğiz. Sorun yaşadığınız ürüne inceleme yapmak ve çözüm üretmek adına adresimize göndermeniz konusunda WhatsApp üzerinden de dönüş sağlamış durumdayız. Müşteri destek hattımız WhatsApp üzerinden mesajlaşma üzerine olduğu için sesli aramalarınıza mesaj olarak dönüş yapılmıştır. Bizlere zaten görüşmemizin devam ettiği WhatsApp hattımızdan mesai saatlerimizde ulaşabilirsiniz. Sizlere destek vermekten mutluluk duyarız.

10 Ekim 2023 20:31

Ya bu kadarına pes yani kardeş bu mesajlardan millet benim mağduriyetimi anlar sen merak etme ben senin geldim dükkanından satın aldım ürünleri oradayken çok sıcakkanlıydiniz taaa ki ben ürünle sorun yasayana kadar. Hemen kurumsal bilgisayara dönüştün maşallah tabii ki efendim prosedür böyle falan filan. Esnaflıktan bir anda bilgisayar oldun helal olsun sana ben sana kompresörü nasıl sökeyim sen başka göndermeden diyorum sen isleyiz böyle efendim diyon bana ithalatçının numarasını arıyorsun her neyse haram zıkkımm olsun

14 Temmuz 2025 19:15

Günümüzde dünyanın neresinde olursanız olun. Dünyanın en büyük markalarından bile alışveriş yapsanız. Eğer ki alım aşamasında standart dışı bir üRÜn değişimi anlaşmanız yok ise. Arızalı üRÜnü teslim almadan ve incelemeden hiçbir marka size yeni üRÜnü göndermez. Kompresörü takan acaba sistemi iyice temizledi mi, sistemde eski kompresörden parçalar kaldıysa yeni kompres9rü de bozar. Burada bu süreçte firma haklı göRÜnüyor.

23 Haziran 2025 15:11

Arızalı parçayı yollamadan hak iddia etmek hiç mantıklı değil

Nisan Klima (Antalya) Sözde Garanti İle Oyalayan İşletme

25 Temmuz 2024 16:22363

14/09/2023 tarihinde almış olduğum klima almamdan 1 ay sonra bozuldu. İşletme yetkilisini aradığımda telefonlarıma cevap...

Nisan Klima (Antalya) Sözde Garanti İle Oyalayan İşletme
1 Yorum

Aldığım UV Kurutucu 5 Ayda Bozuldu, Firma Sorumluluk Almadı

14 Haziran 2025 13:45325

20 Ocak 2025 de 5 adet tavsiye ettikleri en pahalı uv Kurutucudan aldık,5. Ayında kurutucu durduk yere bozuldu ve firmay...