Derya sonuçtan hiç memnun değil

Param Şifre Oluşturma Problemim Çözüm Bulamıyor

Derya
16 Mart 2024 01:33

Param şifremi unuttum, uygulama fiziki kart numarası soruyor ancak fiziki kartım mevcut değil. Üç gündür 'şifremi unuttum' diyerek yeni şifre oluşturmaya çalışıyorum fakat bir türlü yeni şifre oluşturulmuyor ve çözüme ulaşamadığım için müşteri hizmetlerini aramaya karar verdim. Sanırım Param'ın çaycısıyla bağlandım, emin değilim çünkü telefondaki müşteri hizmetleri yetkilisi bana şifre konusunda yapabilecekleri bir şey olmadığını ve yardımcı olamayacaklarını söyledi. 'Şifremi unuttum' diyerek bir sonuca varamıyorum, belki de bloke oldum. Eğer siz yardımcı olamıyorsanız, e-posta ile destek alabileceğim bir birim olup olmadığını sorduğumda, 'Hanımefendi, sizi zaten yine 'şifremi unuttum' sayfasına yönlendireceğiz, bu yüzden size yardımcı olacak bir e-posta adresi de yok' dedi. Bloke miyim, neden şifre yaratamıyorum, bir açıklama veya bilgi yok. Müşteri Hizmetleri departmanınız şifre işlemleri için yardımcı olmuyor, anladım; ancak 'şifremi unuttum' bölümünden de şifre oluşturamıyorum. Müşteri Hizmetlerinin bu konuda çaresiz davranmasının sebebini bilmiyorum ama ortada üç gündür çözemediğim bir şifre sorunu var ve ne Param ne de ben çözüm bulabiliyoruz. Çok basit bir şifre yenileme işlemi adeta çileye dönüştü ve çaresizce Şikayetvar.com sayesinde çözüm bekliyorum.

Derya
20 Mart 2024 17:27

Hala bir yanıt yok çok acayip gerçekten

Merve
04 Mart 04:11
Şifre Blokajı Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
25 Temmuz 2024 17:01
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
02 Ekim 2024 18:53
Necdet sonuçtan hiç memnun değil

Param Uygulamasında Şifre Blokesi Ve Erişim Sorunu

Necdet