Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Papel Kimlik Doğrulama

13 Eylül 2024 11:13

Papel uygulamasında kimlik doğrulaması yaparken canlılık testine geçiş yaptığımda hep uygulamadan atıyor, kapatıyor. Telefonumu yeni sıfır aldım ve NFC özelliğine de sahip ve herhangi bir problemi yoktur. Ben bu uygulamadan şikayetçiyim. Böyle insanlarla dalga geçer misali ne kimlik doğrulaması yapılabiliyor ne de herhangi bir işlem yapılabiliyor. Çevremdeki herkes bu konuda muzdarip.

13 Eylül 2024 11:05

Papel uygulamasında kimlik doğrulaması yaparken canlılık testine geçiş yaptığım esnada beni uygulamadan atıyor ve uygulamayı kapatıyor ben bu konuda şikayetçiyim ve bu konuda çevremdeki herkes muzdarip ve telefonumu yeni aldimgim halde ve NFC özelliği olduğu halde bu işlemi yapamıyorum ben bu konuda şikayetçiyim

13 Eylül 2024 13:28 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Talebinize istinaden yaptığımız sesli görüşmede size bilgilendirme sağlanmıştır. Farklı bir sorunuz olması halinde 7/24 bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla, Papel

14 Eylül 2024 09:09

Yardımcı olunamadı ve bana sarjinizin %100 olduğunda bir daha deneyin denildi bende denedim 3 defa ama sonuç hep aynı şekilde uygulamadan atıyor

16 Eylül 2024 10:42

Çözüme kavuşmadı yardımcı olunmadı

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kimlik Doğrulama Aşamasında Sürekli Hata Ve Teknik Destek Eksikliği

Papel Uygulamasında Kimlik Doğrulama Sorunu Yaşıyorum

Yüz Tanıma Sorunu Nedeniyle Para Çekememe

Vahdettin
16 Mart 2025 16:35
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

NFC Özelliği Olmayan Telefonla Kimlik Doğrulama Sorunu

Kadir