Papara hesabımı onaylamıyorum. Kimlik hologram kontrolünde işlem başarısız diyor. Bunun, kimliğimde fotoğraf olmamasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden hesabı onaylayamıyorum ve kartımı sipariş veremiyorum. Hesabımı nasıl onaylayabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Papara kart almak için hesabımı onaylarken kimliğimin ön ve arka yüzünü okuttum. Bir sorun yaşamadım, fakat hologram kontrolünde sürekli donuyor ve hesabımı onaylayamıyorum. Papara kart alamıyorum. Lütfen bana e-postadan falan ulaşıp yardım edebilir misiniz?
Beni Himmet Vakfı'ndan aradıklarını söylediler ihtiyaç sahibi insanlara yardım edeceklerini dile getirdiler. Depremzede olduğunuzdan yardım edilecek dendi. Papara uygulamasını T.C Kimlik numaramı, adımı soyadımı hologram, kimlik ön ve arka yüzünü çektirerek kayıt ettirdiler. Bana 100TL atıp IBAN num...
Merhaba Papara hesabımın onaylı olması gerekiyor. Yeni kimliğimin ön ve arka yüzünü kolaylıkla okutabilir iken hologram okutma kısmında çok fazla sorun yaşadım ve okutamadım. İki gündür haklarım bitene kadar okutmama rağmen bir türlü olmadı. Nasıl yapabileceğim hakkında bir yardım edebilir misiniz
Papara hesap onaylama işlemi için gereken hologram kontrolü sırasında ilk önce hologram gözükmesine rağmen kabul etmiyor, tekrar denemek için önceki ekrana attığında da tekrar çekme butonu kayboluyor. Kaç kere denedim fakat hologram kısmında takılıyor.
Kimliğimde fotoğraf yok ve onaylama yapamıyorum, hologram kontrolü sırasında hep hata veriyor. Haftalardır deniyorum ama hala başarısız. Kimlikte fotoğraf zorunluluğu yok diye biliyordum. Bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz? Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim, teşekkürler
Papara hesabında yeni kimlik için hologram doğrulaması başarısız hatası alıyorum, telefon kamerası iyi olmasına rağmen bu adımı geçmiyor, alternatif olarak farklı ne yapılabilir, mağdur ediyorsunuz .
Papara Elektronik Para a. Ş.
D*****@papara.com
0850 340 0 340
Papara kart çıkarmak istiyorum kimlik doğrulaması NFC okutması hepsi oluyor fakat canlılık kontrolünde sürekli hata veriyor. Videoyu doğru çektiğinden emin ol diyor tekrar deniyorum bu sefer eşleşmedi hatası veriyor. Kimlik fotoğrafım eski olduğu için benzemiyor olabilirim ama 1 saat boyunca sadece ...
Papara hesabımı onaylayamıyorum bir türlü onaylanmadı hologram dışında hepsini yaptım ama hologram'dan sonrasını iptal edildi. Acilen hesabı onaylamam lazım zirâ dolap uygulamasında satış yapacağım. Lütfen bana yardım edin yoksa hesabı sileceğim. Saygılar
Hesabımı onaylamak istedim fakat hologram kısmına kadar kusursuz geldim ama hologram kısmına geldiğimde okumuyor fotoğraf olması zorunlu mu? Bir de yüz okuma kısmında yüzümü de okumuyor. Bu sorunla neredeyse 3 gündür uğraşıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Papara hesabımı onaylatmaya çalıştım fakat hologram kısmına geldiğimde hiçbir şekilde onaylatamadım önceden de fotoğrafım olmadığı için sorun yaşamışt...
Ben Papara'da hologram hatası alıyorum 15 yaşındayım yasal olarak yaşım tutuyor ama kimlikte fotoğrafım olmadığı için hologram kısmını geçemiyorum. Yaklaşık 2-3 haftadır deniyorum ama fotoğraf olmadığı için hologram kısmını geçemiyorum.
Beni Himmet Vakfı'ndan aradıklarını söylediler yardım severlerden yardım toplayıp devletten izin alınarak paranın iki katına çıkarttıklarını, ihtiyaç sahibi insanlara yardım edeceklerini dile getirdiler. Papara uygulamasını tc. Kimlik numaramı, adımı soyadımı hologram, kimlik ön ve arka yüzünü çekti...
Merhaba öncelikle Papara kart almak istiyorum. Kimliğimin resmini hologramını filan doğruluyor ama yüzümü okumuyor ne yapsam olmadı ekrandaki yeşil yere yüzümü tam oturtuyorum sağa sola çeviriyorum yani kısacası ekran yazan tüm her şeyi yapıyorum kamera net ışıkta var ama hiçbir şekilde okumuyor saa...
Papara kartım bugün geldi. Aktive ettim velim sözleşmeli olduğu halde benim hesabım hala onaylı görünüyor ne yapmam gerekiyor. Zamanla düzelir mi NFC özelliği de telefonumda olmadığı için hologram ile onayladım sorun burda mı anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Papara'dan hesabımı doğrulamak için uygun olan her şeyi yaptım fakat kimliğimde fotoğraf olmadığı için kabul etmiyor, başarısız oluyor. Hesabımı doğrulayamıyorum. Lütfen yardım edin. Dün den beri yapmaya çalışıyorum kaç kere denedim ama nedense bir türlü olmuyor. Lütfen yardım edin
Papara'da hesabı onaylayamıyorum. Hologramda telefon dönüyor ama saniye devam ediyor. Girip çıkıyorum bu sefer saniye saymadan sadece fener yanıyor yani bu seferde saniye yazmıyor ekranda bu yüzden Veli onay izni yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Papara Card istemek için kimliğimi onaylarken ön ve arka yüzünü sorunsuz bir şekilde onaylıyor fakat hologram kısmında sürekli hata olduğunu söylüyor. Başka telefondan da denedim fakat sonuç değişmedi oysaki hologram kısmını okuturken net bir şekilde görülüyor ama tanımlamıyor
Papara uygulamasındaki hologram kontrolüne kadar bütün kontrolleri tamamlıyorum. Hologram kontrolünü çok kez denedim ancak onaylanmadı. Hologram gözük...