Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Mücevher Pandora Alışveriş Sorunu

26 Şubat 2024 16:18

26.02.2024 tarihinde Pandora'dan küpe siparişi verdim. Normalde taksit seçeneği olmasına rağmen taksit yapılmadı. Ardından hemen iptal etmek istedim fakat iptal seçeneği de bulunmuyordu. Daha sonra müşteri hizmetlerini aramak istedim ancak ulaşabileceğim bir telefon numaraları mevcut değil, sadece e-posta adresleri var. Fakat e-postalara da geri dönüş yapılmıyor.

Zeynep
Zeynep
28 Şubat 2024 17:44

Asla dönüş alamıyorum asla muhatap bulamıyorum siparişimi iptal edeyim dedim iptal edemedim, kargoya verildi mesajı geldi sonra bugün dağıtıma çıktı mesajı geldi daha sonrada adres eksikliği sebepli teslimat yapılamadı dendi oysa ki adresim doğru, yani bu kadar kötü firma hayatımda görmedim ürün fiyatları konusunda pahalı ancak hizmet kalitesi, satış sonrası destek vs gibi konularda bu kadar kötüsü olacağını sanmıyorum. Umarım bir mağduriyet yaşatmazlar.

Zümra sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 22:56
Pandora Mücevher Pandora Alışverişim Elime Ulaşmadı, Hatta İade Edildi!
Pandora Mücevher Pandora Alışverişim Elime Ulaşmadı, Hatta İade Edildi!

22 Şubat 2024 11:09
Pandora Mücevher Pandora'dan Aldığım Ürünlere Ulaşamıyorum! Muhatap Bulamıyorum!

17 Şubat 2024 10:35

18 Ocak 2024 13:10