Pancakeswap Aldığım Coini Satamıyorum Instagram'dan Geç Dönüş Yapıyor

25 Temmuz 2024 16:582.566
Metin'in Teşekkür Mesajı
Çok ama çok teşekkür ederim günlerdir bozum yapamıyordum Instagram dan pancakeswap.com a yazdım sorunu çözdüler tekrardan teşekkür ederim.

Instagram'dan pancakeswap.com a yazdım canlı desteğe çok geç dönüş yapıyorlar. Binance uygulamasının içinde bulunan Pancakeswap w3 cüzdanı üzerinden $puf coin satın aldım şu an satmaya çalışıyorum fakat hata alıyorum hiçbir şekilde satamıyorum. Bu konu ile ilgili çok acil bir şekilde çözüme ulaştırılmasını bekliyorum. Satış için 2 gündür her dakika deniyorum fakat olmuyor.

Metin
27 Temmuz 2024 07:46

Teşekkür ederim

Metin
27 Temmuz 2024 14:36

2 Ağustos 2024 00:34

Nasıl yaptınız hocam benim de puf coin aldım satamıyorum hiçbir şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim

2 Ağustos 2024 00:34

Ensar
Benzer Şikayeti Var
28 Temmuz 2024 01:02

Nasıl çözüldü bende de aynı sıkıntı var satmıyorum cs coinsecure adlı coini

Pancakeswap Aldığım Coini Satamıyorum

19 Ağustos 2024 03:412.598

Instagram'dan pancakeswap.com a yazdım canlı desteğe çok geç dönüş yapıyorlar. Binance uygulamasının içinde bulunan panc...

Pancakeswap Aldığım Coini Satamıyorum Instagram Destek Çok Geç Dönüyor

9 Ağustos 2024 19:092.064

"Çok ama çok teşekkür ediyorum coini bozum yapamıyordum Instagram dan Pancakeswap.com a yazdım yardımcı oldular."

2 Yorum

Pancakeswap Aldığım Coini Satamıyorum Instagram Çok Geç Dönüş Yapıyor

18 Eylül 2024 01:542.404

1 Yorum

Pancakeswap Coini Bozduramadık!

Pancakeswap CoiniBozduramadık!

Ömer
Pancakeswap Yardım İstiyorum Yardım!

PancakeswapYardım İstiyorum Yardım!

Ömer