Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Çocuk Acil Pişmanlığı

20 Ağustos 2024 21:52

Pamukkale Üniversitesi çocuk acil servisi'ne 19.08.2024 sabaha karşı saat 4'te giriş yaptık. Danışmada sadece bir tane stajyer, 12 günlük bebeğimizin durumunu not almaya çalıştı. Sonra hemşireleri uyudukları odadan çağırdı. Bir süre sonra hepsi esneyerek ve yüzlerini gözlerini ovuşturarak geldiler. Doktor 15-20 dakika sonra geldi. Kan ve gaita tahlili verdik.

Çocuğun durumu çok kritik olduğu halde ne doktorun ne de başkasının umurunda oldu. Hemşireler de talimatları yerine getirip uyumaya gitmenin derdindeydi zaten. Doktorla konuşmaya çalışıyorum. Bana yarım yamalak cevap veriyor. Sabah olduğunda sevk edileceğimizi öğrendik. Başka bir doktor gelmişti tabii. O doktor, Allah var, daha iyiydi.

Damar yolu açılması lazım. Hemşireler 12 günlük bebeğin delinmedik yerini bırakmadılar. Yenidoğan yoğun bakım arandı, lütfedip takmadılar. En son araya başkalarını soktu doktor hanım. Ayaklarına gidip damar yolu taktırdı. Bebeğimiz ağlamaktan helak oldu.

Sabah yani 5 saat sonra bu asistan hekimlerin hocaları gelince serum taktırmayı akıl ettiler. Sabaha kadar çocuk odada titreyerek bekledi. Sabah gelen hemşire hanım ve sabaha karşı konuştuğum doktor hanım hariç hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.

15 Aralık 2023 13:22
Esra sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 14:00
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Bebek Hastanede İlgisizlikle Karşılaştı

18 Mart 2025 15:38