Asude sonuçtan hiç memnun değil

Pamukkale Turizm Pamukkale Beni Habersiz Seferden Attı Ve Tek Yapabileceği Hediye Bilet

03 Ocak 2024 12:25

Pamukkale Turizm, bana haber vermeden biletimi başkasına sattı ve beni otobüsten indirip 3 saat sonraki otobüse yönlendirdi; bu sırada kabanım ilk araçta kaldı; onu da bulamıyorlar çünkü ilk söylediğimde şikayet kaydına koltuk numarasını yanlış yazdılar, büyük ihtimalle çalındı. 1 Ocak 2024 tarihinde Bandırma'da saat 20.15'te hareket edecek İstanbul otobüsü için kimse beni aramadan saat 16.43'te bir SMS ile 'biletiniz değişti' diye bilgilendirme yapıldı. 1 Ocak olduğu için ve cep telefonum yeni yıl tebrik mesajlarıyla dolu olduğu için mesajı fark edemedim ve otobüsüme bindim; yerimde zaten biri vardı. Kontrol ettik ve ikimiz de 17 numaralı koltuğa sahiptik. Muavin durumu kontrol etti ve 'Siz 23.15 otobüsündesiniz' diyerek beni indirdi. 5 çantam vardı ve o telaşla kabanımı otobüste unuttum. Yazıhaneye giderek durumu anlattım; 'Sizi aramadan bileti iptal ettilerse bu suçtur' dediler ve muavini arayarak kabanımın Dudullu Pamukkale ofisine bırakılacağını söylediler. Pamukkale'yi arayarak durumu sorguladım, montumun araçta kaldığını söyledim ve bilet iadesi talep ettim. 3 saat bekleyemeyeceğimi belirterek şikayet kaydı açtırdım ve başka iki firmadan aktarmalı bilet aldım. Yoldayken Pamukkale beni aradı; 'Soruşturma başlattık, gerekli cezalandırma yapılacak, kazara olmuş.' dediler. Mağduriyetimin nasıl giderileceğini sorduğumda, 'Bedava bilet verelim.' diye teklif ettiler. Ancak paralı biletimde yaşadığım kötü deneyimden sonra bedava bilet teklifi kabul edilemez. Bundan sonra ne kendim ne de tanıdıklarım Pamukkale ile seyahat etmeyeceğiz. Metro ile seyahat edersek en azından istediğimiz yere ulaşabiliriz. Daha sonra arayarak kabanımın bulunamadığını söylediler. Ayrıca, web sitelerinde 'Koşulsuz Yolcu Mutluluğu Hakkı, Keyifli Yolculuk Hakkı, Saygı ve İtibar Görme Hakkı, Doğru Bilgi Edinme Hakkı ve Taahhüt Edilen Zamanda Ulaşma Hakkı' gibi iddialarını ihlal ettikten sonra 'Üzgünüz, yapabileceğimiz başka bir şey yok, bedava bilet ister misiniz?' diyerek dalga geçiyorlar. Tüketici Hakları Mahkemesi'nde haklarımı arayacağım. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun kapsamında haklarımı savunacağım. Not: 42 beden Yargıcı marka, uzun, siyah, kadife kumaşlı ve dore düğmeli kabanımı bulmanızı istiyorum. Önce var denilip sonra yok denilemez. Parasını değil, annemin hediyesi olan kabanımı geri istiyorum.

09 Ocak 2024 16:14 (Şikayetten 6 gün sonra)
Asude
Asude
21 Ocak 2024 11:47

Ya hadi bırakın bu ayakları internette görünüyor diye Bandırma yazıhaneden muavin aranıyor, kabanın arabada diyor, müşteri hizmetleri yok diyor. Kabanımın ücretini bile ödemediniz, müşteri hizmetleri telefonda dalga geçer gibi "Yapacak bir şey yok" diyor. Arabadan attığınız yolcunun montunu çaldıracak kadar saygısız ve umursamazsınız. Eşyamı emanet edemediğim yere ne kendimin ne de sevdiğim birinin canını emanet ederim. Umarım en kısa zamanda batarsınız.

Seçil sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 01:31

19 Mayıs 2025 15:28
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 21:40
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 14:36