Aysun sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 15:05

Konu: Pamukkale Turizm Otobüs Şirketi şikayet

01 Eylül 2024 Pazar günü saat 17:30 da Balıkesir Akçay Otogarından 4 numaralı koltuk ile seyahatim başladı. Pamukkale Turizm'in 34 ghu 816 numaralı otobüs ile İstanbul Dudullu tesislerine yolculuğum sırasında yaşadığım ciddi sorunlar hakkında şikayetimi iletmek istiyorum. (Özellikle Pamukkale Seyahat firmaların için de daha iyi olacağı düşüncesi ile daha fazla para ödeyerek konforumu düşündüm. Bunu da göz ardı edemeyeceğim.) Bu sorunlar aşağıda belirtilmiştir:

Fren Sistemi Problemleri: Araçta fren balatalarının bulunmaması nedeniyle, otobüs zorla fren diskleri ile durdurulmuştur. Birkaç kere durma konusunda zorlandı. Bu durum hem güvenliğimizi hem de yolculuğun konforunu ciddi şekilde etkilemiştir.

Klima Suyu: Klimalardan akan su sürekli olarak üzerimize akmıştır. Bu hem rahatsızlık yaratmış hem de otobüsün iç ortamının hijyenini etkilemiştir.

Emniyet Kemeri: Otobüsteki emniyet kemerim bozuk durumda olup, güvenli bir yolculuk yapmamı engellemiştir.

Yetkililerin Cevapsızlığı: Bu şikayetleri otobüste bir sürü yolcu yetkilileri arayarak; yetkili ve sorumlu kişilere iletmemize rağmen "bizim yapacak bir şeyimiz yok" cevabını almış ve durumla ilgili hiçbir çözüm önerisi sunulmamıştır.

Araç Talebi: Sorunlarımızı dile getirmemize rağmen, başka bir araç talebimiz de reddedilmiş ve "araç yok" yanıtını almış bulunmaktayız.

Yaşadığımız bu aksaklıklar, hem güvenliğimizi hem de seyahat konforumuzu ciddi şekilde etkilemiş olup, firmanızın bu konuda gerekli tedbirleri almasını ve bir çözüm önerisi sunmasını bekliyoruz. Şikayetimin dikkate alınarak gerekli düzenlemelerin yapılmasını ve benzer sorunların gelecekte yaşanmaması adına önlemler alınmasını talep ediyorum.

Göstereceğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

14 Eylül 2024 14:42 (Şikayetten 8 gün sonra)

Pamukkale Turizm Yolculuğunda Klima Sorunu Ve İlgisizlik Yaşadım

23 Ağustos 2025 14:51

24 Kasım 2024 17:07

23 Ağustos 2025 00:41
Pamukkale Turizm İle Yaşadığım Koltuk Ve Koku Sorunu Yolculuğumu Olumsuz Etkiledi

Pamukkale Turizm'de Tekrarlayan Gecikme Ve Kötü İletişim Deneyimi

18 Ekim 2025 01:50