Alperen
15 Eylül 2023 19:36

Esnafdede isimli firmadan almış olduğum Palex marka, paslanmaz çelik, sensörlü havlu makineleri 3 ay olmadan paslandı. Esnafdede markasından daha önceden iletişim sağladığım ve gayet kibar olarak nitelendirebileceğim firma sahibi ö*** (b** ö** k***) bey'i (cep telefonundan aradım. Ancak telefona (daha sonra eşi olduğunu öğrendiğim) bir hanımefendi çıktı. Şikayetimi ilettiğimde, fotoğraf istediler; kendilerine hem paslanan bu ürünlerin, hem de aynı ortamda bulunan ancak hiçbir paslanma emaresi olmayan diğer tüm ürünlerin fotoğraflarını gönderdim. Hanımefendi beni aradı ve üretici firma ile görüştüğünü; "su ile temizlik yapıldığında paslanma olmayacağını ancak tuz ruhu vb. Kimyasallar ile temizlik yapılmış ise paslanma olacağını" belirttiklerini söyledi. Daha sonrası ise tam bir kıyamet, zira; "kesinlikle böyle bir durumun olmadığını, paslanmaz ve krom tüm ürünlerde kesinlikle kimyasal madde ile temizlik yapılmadığını, yapılmış olsa diğer ürünlerde de paslanma olması gerektiğini söylediğimde, kendisi haddini aşarak sesini yükseltmeye ve kasıtlı olarak beni germeye başladı. Üslubundan dolayı kendisi ile tartışmak istemediğimi söyleyip ö*** bey ile görüşmek istediğimde ise; çirkin bir tavırla "görüşemezsiniz" cevabı aldım.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
24 Ağustos 2023 16:45
Mehmet sonucu yetersiz buldu

01 Aralık 2023 09:47
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
10 Temmuz 2024 16:13

Heval
23 Şubat 2024 13:06
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
18 Ekim 2024 02:42
"Ürünümün yenisi gönderildi umarım bir daha benzer sorun olmaz. Biraz zaman olarak yavaş işleyiş oldu ama Özellikle Parex müşteri hizmetlerindeki bayana ilgi ve alakası için buradan teşekkür ediyorum."