Heval
23 Şubat 2024 13:06

30 Mart 2023 tarihinde Hepsiburada uygulaması üzerinden Palex Sensörlü Şarjlı 30 litre siyah çöp kovası aldım.
26 Aralık 2023 tarihine kadar ürün sorunsuz çalıştı. Henüz 3. Kez şarj ederken kendi kendine bozuldu ve pil yeri dahi çalışmıyor. 26 Aralık 2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden aldığım ürünün satıcısına ulaşıp, arıza için en yapabileceğimi sorduğumda Palex.com.tr den arıza formu doldurmam gerektiğini ilettiler.
Formu doldurdum. Ne doldurduğuma dair bir onay maili geldi, ne de firmadan herhangi bir arama, yanıt geldi. Ek olarak ayrıca 26.12.2023 tarihinde i***@palex-tr.com adresine konu ile ilgili e mail gönderdim. Yine yanıt alamadım. Firmanın telefonunu bulup kendilerini aradım. Telefona yanıt veren kişi, garantilerinin bir sene olduğunu iletti. Ürün çıkış tarihi üzerindenmiş. Ben garantinin fatura tarihi üzerinden olacağını ilettim ancak zaten konumuz bu değildi. Konumuz parasını versek dahi firmadan kimsenin yardımcı olmaması. Yine kendisi fabrika telefonunu verdi ancak kimseye ulaşamadım. Özetle, çöp kovası için epey yüksek bir tutar olan 1299,88 Tl ödemem şu anda çöpe gitti. 10 ay efektif bir şekilde kullandığım düşünülürse aylık olarak 130 TL çöp kutusuna vermiş oluyorum. Şu an fiyatı 2240 Tl görünüyor. Satış sonrası destek alınamayan bir firmadan bu tarz ürünleri almak çok riskli. Belli ki sadece toplu satışlarda satış sonrası destek veriliyor ya da verildiğini umuyorum. Bu durumda tek olarak B2C ( şahıs ) satışları yapılmamalı diye düşünüyorum. Konu ile ilgili destek rica ediyorum. İletmiş olduğum tüm bilgilerin kanıtı bulunmaktadır. İstenmesi durumunda iletebilirim.

Nazmi
Nazmi

Selam, Bir elektronik tamir atölyesine gorturun lehimlerini kontrol etsinler, bende de aynı cop kutusu var ben lehimlerini yeniledim düzeldi. Hem daha ucuza tamir ettirirsiniz. Bilgilerinize.

Nazan
09 Ekim 2024 00:40