Alican sonuçtan hiç memnun değil

Öztorunlar Nakliyat (Ankara)'yan Şikayetçiyim

27 Temmuz 2023 16:48

Öztorunlar Nakliyat (Ankara) ile evimi taşıdım eşyalar mahvoldu özensizler. 18 bin tl'ye anlaştık fakat yolda 19 buçuk yaptılar 1 gün geç geldiler asansörü ben tuttum yemeklerinden içeceklerine kadar eksik etmedim elemanlarını 50 km uzaktaki evlerine bıraktım İstanbul'da ama ona rağmen o kadar saygısızlar ki eşyalar yoldayken fiyat arttırdılar, sıkıntı çıkardılar neyse dedim eve eşyaları eksik getirdiler komodinin ayağını kaybettiler vidaları kaybettiler yatağı ve dolabı kötü montajladılar. Kayıp ettikleri eşyaları 500 TL tutuyordu konuştuk kıvıra kıvıra zorla kabul etti şimdi telefonu açmıyor. Zaten bir beklentim yok 500 TL beni zengin etmez parayı ve mağduriyeti giderecek kişiler değiller.

Serkan
Serkan

Bende öz torunlar nakliyata eşyamı taşıtım gayet düzgün temiz sorunsuz bir şekilde hizmet aldım bence biraz sorun sendede var hata firmanın sabini aradım işin iç yüzünü bana bana anlatı yalan yanĺış şeyler yazma senide tanımam etmem ama yalan yazmışsın

Alican
Alican

Kardeş onlardan biri olduğun apaçık ortada seni kaile bile almıyorum hadi siz hak yemeye devam edin

Akın sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2024 14:41