Özlem Seyahat (Çankırı - Kastamonu) Seyahat Esnasında Yaşanan Sorunlar Ve Güvenlik Endişeleri

19 Ağustos 2024 17:47

Kurşunlu Özlem Seyahat'in 16:00 Ankara aracına 4.5 yaşındaki oğlum ile bindim. Araç oldukça kötü durumdaydı. 17-18 numaralı koltuklara oturduk, kokudan ve havasızlıktan rahatsız olduk. Hareket etmeden önce bilet kesen görevliye sordum, 7-8 numaralı koltukların boş olduğunu söyledi. Atkaracalar'da bir çift bindi ve önce 1 numaralı koltuğun kendilerine ait olduğunu söylediler. Yolcular itiraz edince 7-8 numaralı koltukların kendilerine ait olduğunu belirttiler. Ben çocuğumu kaldırmaya kalmadan kadın, çocuğumun kolunu çekiştirmeye başladı. Ben de kadının kolunu itekledim ve 'Dokunma çocuğuma' dedim. Bu arada birçok tartışma çıktı. Çerkes'te görevli bayan arkadaşınız ve şoför, 'İdare et, yol uzun' diyerek olayı susturmaya çalıştı. Kimse çocuğuma dokunamaz, yolcuları balık istifi gibi dolduramazsınız. Araç pislik içinde, kontrol nerede? Üstüne binen yolcu portföyü yeterince vasat. Araç içi kamera kayıtlarına ulaşmak ve hem firmadan hem de 7-8 numaralı koltuktakilerden şikayetçi olmak istiyorum. Birileri artık küçük firmalara el atsın lütfen. Bu arada biletteki numara eşimin ismi, annemin ismini binerken söyledim, sıkıntı yok dediler. Başımıza bir şey gelse Allah göstermesin, beni ve oğlumu değil annemi arayıp bulmaya çalışacaklar. Bu kadar aymaz bir işleyiş olamaz. Karşı tarafa 'Siz kimseye dokunamazsınız' diyeceklerine, bana Çerkes çalışanı ve şoför 'İdare et' diyorlar. Ben saçının teline dokunmadığım çocuğuma kimseye el sürdürmem. Araç içi kamera kayıtları incelensin. Şu an adli merciye gidemiyorum çünkü çocuğum bağırışlardan çok korktu, önce onun kendini iyi hissetmesini sağlamak gerek.

Şefika sonuçtan hiç memnun değil

Şefika
12 Eylül 2024 19:24
Aras sonuçtan hiç memnun değil

Şoförün Kaba Ve Tehditkâr Davranışları Yolculuğumu Kabusa Çevirdi

27 Temmuz 2025 12:36
Şoförün Kaba Ve Tehditkâr Davranışları Yolculuğumu Kabusa Çevirdi
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 14:08
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 15:05