Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem Atalay Estetik Ve Güzellik Merkezi (Ankara)  Baby Dudak Hüsranı!

04 Ağustos 2023 23:59

Baby dudak işlemi için Özlem Atalay Güzellik merkezinden randevu aldım ve randevuyu alırken bizzat Özlem hanımdan bilgi aldıktan sonra işlemi yaptırmak istediğimi belirttim. Buna göre bana randevu verildi. O tarihte gittiğimde başka biri tarafından direkt işleme alındım. Orada bunu sorun etmedim ve işleme başladık. Herhangi bir bilgilendirme yapmadan sadece 1 CC'nin az olduğu söylenerek işlem yapıldı. İlk başta asimetrinin giderileceği kontrol randevusunda üst dudağın şekilleneceği söylendi. 2 hafta sonrasına kontrol randevusu verildi. Tabii ki dudağımdaki dolgu tamamen yok oldu. Kontrole gittiğimde 1.5 CC daha yapıldı. Toplamda 2.5 CC dolgu yapıldı dudağıma. Ama zaman geçtikçe dolgudan eser kalmadı. Dudağımda hiçbir değişiklik yok. Tek değişiklik öne doğru ördek şeklinde olması. Bunun üzerine tekrar görüştüm ve yine Özlem hanımla görüşmek istediğimi ilettim. Randevuya gittiğimde umursamaz bir şekilde karşılandım. Özlem hanım üst dudağa tekrar işlem yapalım dedi. Ama dudağın dolgu kabul etmediğini, sadece ben özlem hanımın yapmasını istediğim için dudağıma dokunduğunu ifade etti. İşlem bittiğinde yüzüme bile bakmadı. Bu tavır hiç hoşuma gitmedi. Sırf başka kişilerde olduğu için olayı uzatmak istemedim ama gerçekten çok rahatsız edici. Madem dudağım dolgu kabul etmiyor neden 1.5 CC daha yapıldı. Yapılırken neden bilgi verilmedi. Tekrar gittiğimde memnun etmek yerine geçiştirme bir tavır sergilendi. Yaptıkları işlem tamamen şişirme. Asla güvenilmemesi gereken bir yer.

Çağla
Çağla

Bende 3 gün önce baby dudak işlemi yaptırdım ertesi gün ödem indikten sonra eski haline döndü şu an hiç dolgu yok gibi duruyor ve uçuk benzeri şeyler çıktı çok pişmanım

Özlem
Özlem

Kontrol için gittiğinizde de bunun normal olduğunu söyleyip tekrar yapacaklar ücret karşılığında. (Instagram'da 1 CC güzel olur reklamı yaptıkları halde) o da yok olacak maalesef. Benim dudağımda şu an 3.5 CC var ama asla belli değil.

Pera Medical Health Science Dudak Dolgusu Erimesi

15 Mart 2024 14:52
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Aylin Çetinkaya Botox Ve Dudak Renklendirme Felaketi

11 Eylül 2023 12:58