Filiz sonuçtan çok memnun

29 Aralık 2023 14:04
Filiz'in Teşekkür Mesajı
“Firmaya maalesef teşekkür etmiyorum şikayetim vara yazınca mağduriyetim giderildi.”

Trendyol üzerinden Özhan marketten 2 adet mavi 3 adet sarı olmak üzere 5 adet asperox aldım. Fakat firma 4 adet göndermiş. 1 adet mavi asperox eksik geldi.trendyol asistana yazdım firmaya bildirdim. Firma kamera kayıtları var 5 adet ürün kargoladık diye yalan beyanda bulundu. Etik olmayan konuşmayı da yayınlayacağım. Nöbetten çıktım 63 TL için yalan beyanda bulunan bu firmadan bir daha asla alışveriş yapmam. Önemli olan para değil iftira atmaları. Trendyol ilgileneceğini söyledi fakat böyle bir firma ile çalışmalarını da ayrıca yadırgadım, Trendyol'a yakışmayan bir firma. 3 gün beklemem söylendi sonrasında kargo firmasının tutanağı ile iade edeceğim ve makbuz ve tutanakla şikayet edeceğim.

02 Ocak 2024 08:18 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Özhan dostumuz, iletiniz kurumumuza ulaşmış olup,kişisel iletişim alanınızdan sizinle en kısa sürede irtibata geçilecektir, düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz, Özhan Marketler Zinciri

02 Ocak 2024 16:55
Trendyol Özhan Market İn Etik Olmayan Tutumu

Trendyol firmasından mail geldi. Özhan marketin eksiksiz gönderdiğini savunuyor. Trendyol firmasına olan güvenim bitmiştir. Neye göre karar verdiniz ispatlayın dedim bunu ancak yasal yollarla isteyebilirsiniz diye cevap verdi müşteri hizmetleri. Kargolarınızı video görüntüsü eşliğinde açın bu duruma düşmeyin.

02 Ocak 2024 17:09

Aynı gün paketinizi geldiği gibi kargo firmasına verdim. Ücret iademi talep ediyorum. Ben yoğun bakım da hemşireyim, alın terimle kazandığım paramın size nasip olmasını istemiyorum. Bana ve kargo firması elemanına inanmıyorsanız hala bir ürün fiyatını toplam tutardan kesip ücret iademi yapınız.

26 Haziran 2025 12:29

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Yaban Mersini Eksik Ve Bozuk Çıktı Trendyol İade Talebimi Reddetti

14 Eylül 2025 03:07