Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Övetis Global Bilişim Teknolojileri ( Www.huaweidestek.com.tr )

Övetis Global Bilişim Teknolojileri ( Www.huaweidestek.com.tr )
13 Ekim 2023 21:41

Huawei Mate 20 Lite telefonumun ekranı kırık olduğu için 22 Eylül 2023 günü yetkili servise telefonumu yaptırmak için internetten arama yaptığımda; http://www.huaweidestek.com.tr/ adlı internet sitesi çıktı. Arıza kaydı oluşturun biz sizi arayalım formunu doldurdum. Yarım saat içinde 0 850 305 54 25 numaralı hattan aradılar. 1740 TL'ye Orijinal ekran, Kasa ve bataryayı değişeceklerini, telefonun ellerine ulaştığı günden itibaren 3 iş günü içerisinde kargoya verileceğini söyleyip ücretsiz kargo kodunu verdiler. Ben de 23 Eylül günü telefonu gönderdim. 26 Eylül Salı günü beni arayıp mesaj ile IBAN bilgilerini verip, 1740 Tl yi yatırmam halinde parçaları değişeceklerini söylediler. Ben de aynı gün IBAN ile ücreti yatırdım. Ayrıca telefonun arka kapağın köşesi kırık onu da değişelim ekstra 500 TL deyince, kapak değişmesin dedim. Ertesi gün aradığımda 3. İş günü telefonu göndereceklerini söylediler. O günden sonra da benimle hiç iletişime geçmediler. Belirtilen günde telefondan haber alamayınca günde 3 4 sefer arıyorum telesekreterde abartısız 20-25 dakika boyunca bekletip telefonlara cevap vermediler. 30 Eylül'den 10 Ekim gününe kadar telefonlara hiç bakmadıkları gibi herhangi bir mesaj bile yollamadılar. En son 10 Ekim de insafa gelip muhatap oldu ve dediği ---" 21 iş günü vaktimiz var, telefonunuzun arızası bulunuyor", " iyi de kardeşim telefonumun hiçbir arızası yok ki ekranı değişecek" dediğimde ise en kısa sürede göndereceğiz dedi eleman. Nihayetinde 13 Ekim günü 78 Tl kargo bedeli ödeyerek telefonum elime ulaştı şarjı bitik halde. Telefonu incelediğimde arka kapak iyice kırılmış ve kenarları sökük yapıştırılmamış, Ekran değişmiş, kasa değişmiş ama ufak çizikler var. Garanti olsun diye yetkili servise vermek istedik ama yetkisiz bir yere verdik. Keşke dememek için iyi araştırın. Maalesef ben www.huaweidestek.com.tr sitesine ve adres kısmında
Cevizli Mah. Zuhal Cad. Ritim İstanbul AVM Blok:A1/34, 34846 Maltepe/İstanbul
yazmasına kandım. Hatta sonradan AVM yönetimini aradığımda böyle bir firma bizde yok dediler.

Orhan
Orhan

Birader bende bunlara yetkili servis diye telefonumu gönderdim yetkisiz servis olduklarını anlayınca telefonumu gönderin dedim arıza tespit ücreti istedi kargoyla gelince ödersin dedi telefonum sağ salim gelir inşallah arıza tespit parası 480 TL dedi kargo gelince ne kadar öğreneceğiz bakalım telefon elime geçince bir yorum daha yapacağım

İshak
İshak

Övetis global adıyla hizmet veren Huawei'ye servisi pişmanlıktır

İrfan
İrfan

Gerçekten de artık ülkenin çivisi çıktı her önüne gelen rahatlıkla firmacı oluyor ama maalesef insan olamıyor... Bende bekliyorum... Bakalım sonuç ne olacak...

Sema sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 17:01
Fuat sonuçtan çok memnun

29 Aralık 2023 16:32
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 11:40