Özel Meydan Hastanesi Zulmü

03 Ekim 2023 09:05

Bugün Şanlıurfa da özel Meydan hastanesinde kürtaj oldum. Tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşadım. Yüzüyle insan döven hemşirenin ciddi anlamda bir üslup sorunu vardı. Hastalara bu diye hitap etmemesi gerektiğini ve insanların parası ile hizmet aldıklarını belirttim. Yok ben bir şey yapmadım kem küm. Sonra istediğin yere şikayet et diye bir tavır sergiledi. Öte yandan günümüzde devlet hastanelerindeki kadın doğum ünitelerinde bile peçete varken özel hastanede WC sinde maalesef peçete yoktu. Kürtaj işlemi gittiğinde o malum hemşire damar yolumu çıkardığı için diğer kolumdan tekrar damar yolu açıldı. O kadar ki işini takip etmeyen bir sağlık çalışanı. Neyse artık çıkayım da bitsin bu zulüm derken, bizden 7.000 TL ödeme istendi.

Eşim ısrarla kartla ödeme yapmak istemiş ancak bir kısmı karttan bir kısmı elden alınmış. Biz de fatura istedik. Vermemek için çok direndiler biz ısrarcı olunca vermek durumunda kaldılar. Fatura miktarı 4.370 TL idi ve fazla ödediğimiz miktarı tekrar bize verdiler. Ancak genel olarak insanlar fatura talep etmedikleri için özel hastaneler bu durumu ticarete çevirmiş durumda.

Özel Maydan Hastanesi Üroloji Bölümü Dr. G** Bu doktora gitmeden önce sperm Sayıları 39 Milyondu Doktora gidip İlaç Tedavisi Verdi Bana 1 ay sonra gidip Test Verdiğimde 14 milyona düşmüştü sayım ilaçları Kullanmama rağmen Bu konu çok rahatsız etti beni Çok 3. CÜ testi istedi benden sanki işimizi şansa bırakmışız Hepsi Para dolabı Pişmanım Bu hastaneye Gittiğime bir daha da Gitmeyide Düşünmüyorum

Cildiye Doktoru Ve Danışma Personelinden Saygısız Davranış

19 Ağustos 2025 11:03