Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Özel Gökkuşağı Akademisi Anaokulu Gökkuşağı Akademisi Şikayetim

30 Eylül 2023 01:11

Özel Gökkuşağı Akademisi Anaokulu Gökkuşağı Anaokulu'na 2023 yılı için 3 yarım gün olarak kızımı kayıt yaptırdım. İlk iki hafta boyunca ciddi bir şekilde iletişim problemi oldu. Defalarca söylememe rağmen beni mesajlaşma uygulamasına almadılar ve de kızım okuldayken daha oryantasyon surecinde haber almak için Okul telefonunu aramama rağmen onu bile açan olmadı.
Okul öğretmenlerinden N***** hanım la yaşanmış olan bir durumdan dolayı kızım okuldan soğudu ve de asla gitmek istemedi. Kızımın söylemine göre kendine kızdığı ama onlara göre öyle bir şey olmadığı bir durum yaşanmıştı. O gün kızımı korku panik içinde ağlaya ağlaya okuldan aldım. Ve karşımda soru soracağım bir öğretmen yoktu. Temizlik yapan abla indirdi ne oldu dediğimde ben bilmiyorum dedi sadece. Bu olaydan sonra 2hafta sonunda beni mesajlaşma uygulamasına ancak dahil edildim. Sonrasında zaten ayrılma kararı aldık. Bir sorun yaşasam muhatap olacağım kimse yoktu o gün karşımda
kızımın ilk okul tecrübesi kötü bir şekilde sonlandı. İlk tanışmada o sıcak kanlı ilgili okul sahibi R***** hanım neden ayrılıyorsunuz diye bile sormadı

FSM Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu Şikayet

31 Temmuz 2023 13:37

My Kidz Anaokulu Memnuniyetsizliği

02 Eylül 2023 21:03
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Özel Tema Montessori Anaokulu (İzmir) Çocuklara Korkutma Politikası Uygulamışlar

31 Mayıs 2023 18:04

21 Haziran 2023 11:19