Özel Ege İnci Tıp Merkezi Özel Hastanede Yaşanan Randevu Ve Tedavi Süreci Sorunları

08 Nisan 2024 13:32

Randevu alarak hastaneye gittik, randevu saatinden on dakika öncesinde doktor beyin odasının önünde sıramızı almış bekliyorduk. Randevu sistemiyle çalışan özel hastanede hastalar sırasız bir şekilde önümüze geçti, müdahale yapılmadı. Şikayetlerimizi dile getirmemize rağmen bir çözüm veya özürde bulunulmadı. Doktoru paylaşıyorum, kendisi içeri girdiğimizde direk röntgen çekilmesini söyledi yani biz 35 dakika röntgen çekilmesi için ayrı 25 dakika röntgen sonrası sonuç bekleme süremiz oldu. Altını çizerek söylüyorum burası özel bir hastane, düzensiz ve yanlış doktor tercihlerinde bulunan Özel Ege İnci Narlıdere Hastanesi. Op. Dr. A********* y******* sonuçlardan bir şey gözükmediğini eğer şikayeti olursa bayramdan sonra gelip alçıya alabileceğini söyledi. Bu tedavi yöntemi işin içinde olmayan bir insana bile mantıklı gelmiyor. Başka bir doktora sonuçları göstermek istediğimi ve röntgen raporlarını almak istediğimi söyledim, tabii ki bu da sorun oldu. Buraya hangi hastalığınız olursa olsun gitmekte tedavi mümkün değil, ikinci doktora gitmek durumunda kalırsınız

14 Temmuz 2023 16:06
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ege İnci Tıp Merkezi Bir Tıp Merkezinde Yaşanan Tatsız Deneyim

04 Eylül 2024 01:24
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ege İnci Tıp Merkezi Psikiyatri Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar

20 Eylül 2024 16:41
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 16:22