Özel Dentanest Plus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Dent An Est Plus Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi.

Merve
31 Mart 2024 17:452.598

Özel Dent An est Plus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 5 yaşındaki oğlumu doktor A***** hanıma götürdük kendisi muayeneden sonra 3 dolgu 2 kanal dediği ve kendisine randevu aldık. Cumartesi günü çocuğumuzu götürdük ve sedasyon yöntemiyle oğlumuzu uyuttular. 5 dakika geçmeden bir telefon geldi 2 çekim 2 kanal 1 dolgu dediler. Çocuğun dişi şiş ve apseli dediler çekmemiz lazım denildi. Benim çocuğum uyutulmadan neden bir kez daha muayene edilip hangi işlemler yapılacağı net olarak söylenmiyor. Çocuk uyumuş nasıl olsa çekelim gönderelim mantığında hareket ediliyor. Ayrıca apseli şiş dişin çekilmesi ne kadar tehlikeli bir durum farkında bile değiller sanırım. Eşim ve ben çocuğun uyandırılmasını herhangi bir işlem yapılmamasını istedik. Çocuğumuzu kurtardık resmen. Böyle bilinçsiz, sorumsuz, ilgisiz bir yer görmedik. İnsanların güvenini sarsan bir işletme. Güler yüzlere fazla güven meyin.

15 Nisan 2025 17:42

Merve hanım o gün randevu istediniz tekrar oluşturamadık, bu şekilde düşünmenize rağmen o gün tekrar randevu istemenizi anlamlandıramadım o yüzden açıklık getirdim. Kurum sayfasından kişisel cevap yazamıyorum buradaki yazınızı henüz gördüm. Cevabım o nedenle gecikti. Bu bilgiler internet bilgisi değil. Uzmanlığımı Hacettepe Üniversitesi çocuk diş hekimliği anabilim dalından aldım ve bilgileri çok kıymetli hocalarım ve textbooklardan öğrendim. Tez sınavı ve sunumlarına ayrıca Ankara Üniversitesi'nden hocalarımız da geldi. Bu söylediğim şeyler temel bilgiler. Tabi ki şikayetinizin çözülmesine sevindim.

15 Nisan 2025 16:17

Hastamız ocak ayının başında muayene olmuştur, tedavi planı çıkarılmıştır. Mart ayının sonunda tedaviye karar verebilmiştir. Bu süreçte tedavi planının değişmesi süt dişlerinde normaldir. Akut enfeksiyon bulunan akut apikal apselerde çekim öncesi antibiyotik kullanımı önerilir. Ancak kronik apikal apselerde iv. Uygulanan antibiyotik sonrası diş çekimi yapılabilir. Kliniğimizde iv. Antibiyotik uygulanabilmektedir. Elbette ki diş çekiminin yapılamayacağı durumlarda çekimi işlem öncesi antb kullanımı önerileriyle erteleriz bu şekilde hareket ettiğimiz hastalarımız olmuştur. Ama burada öyle bir durum söz konusu değildir. Kanal tedavisi diye başlanan dişlerde dahi eğer enfeksiyon kontrol ajanları işe yaramazsa çekim ihtimali mevcuttur. Ocak ayındaki bilgilendirmede hepsinden bahsedilmiştir. Hastamız işlem yaptırmadan klinikten ayrılırken tekrar randevu almak istemiştir, ancak randevu yoğunluğumuz sebebiyle randevu oluşturamamıştır. Umarız dişlerle ilgili problemi meslektaşlarımız tarafından çözülmüştür.

Özel İrem Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hiçbir İşlem Yapmadan Muayene Ücreti İstemek

Bedri
29 Eylül 2023 13:166.469

Bugün Çocuğumu bu kliniğe götürdüm. Dr. Baktı, film çekti, diş etleri kötü fırçalayın v. S birkaç bilgi verdi. Çocuk işl...

2 Destek1 Yorum

Işık Diş Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Çocuklarımın Dişlerini Mahvettiler, Bir Dolguyu Dahi Beceremediler

Seren
13 Aralık 2023 23:097.447

5,5 ve 8,5 yaşında iki çocuğumu sözde çocuk bölümü var ilk deneyimleri travmatik olmasın dedik mayıs 2023 te dolgu tedav...