Ömer sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 16:52

Ozdilekteyim.com üzerinden 28-08-2024 tarihinde 21 adet ürün sipariş verdim. Siparişimdeki 10 adet ürünü iptal ettiler. Gelen 1 adet kalem çantası sökük, hasarlı. 2 adet ürün bekliyor, muhtemelen onu da iptal edecekler. Neyse, sökük ürünü iade etmek istemedim, 70 lira diye. Üstüne 1000 TL üstü alışverişte 125 TL Chip Para veriyordu. Kendi iptal ettikleri ürün nedeniyle banka bu chip parayı da iptal etti. Burada hem sipariş anında kullandığım 1000 TL üstü 200 TL kupon gitti, hem de çöp ürünü gönderdiler. Bu da yetmedi, stokta olmayan ürünleri satıp üstüne de chip paramı iptal ettirdiler. İlk defa sipariş verdiğim bu site, müşterilerini tamamen mağdur eden bir firma. Sipariş verirken bu durumları bilin. İlk defa bir firmanın kendi iptal ettiği ürün nedeniyle chip paranın iptalini yaşadım. Hem stokta olmayan ürün satın, hem de kusurlu ürünleri gönderin. Hem kuponla alınan ürün için telafi kuponu vermeyin, üstüne de Chip Para veriyor diye yaptığımız alışverişte chip parayı iptal edin. Takdiri okuyanlara bırakıyorum.

01 Eylül 2024 16:42

Tarafımdan çekilen 125 TL Chip Para fotoğrafı

01 Eylül 2024 17:00 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sayın Misafirimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

02 Eylül 2024 10:33
Özdilekteyim.com Pişmanlığı Ve Mağduriyeti

Neredeyse her tarafı sökülmüş böyle ürünmü gönderilir

04 Eylül 2024 10:17

Kesinlikle bir daha alışveriş yapmam herhangi bir müşteri memnuniyeti yok stoklar güncel değil teşhir ürünleri gönderiyorlar

04 Eylül 2024 10:45

29913314 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış, misafirimiz ile iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

04 Eylül 2024 11:07

Müşteri memnuniyeti yok stokta olmayan ürünleri satan kendileri mağdur olan müşteri kesinlikle bir daha alışveriş yapmam sizden ilk ve son

Ozdilekteyim.com Sipariş İptali!

30 Eylül 2024 17:09
Ozdilekteyim.com Sipariş İptali!

20 Kasım 2024 14:54
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Desteği Eksikliği
Ecem sonuçtan çok memnun

19 Temmuz 2023 16:50
"Bana ulaşan kişinin tavrı ve müşteri odaklı yaklaşımı özdilek.com un bende bıraktığı negatif etkiyi pozitife çevirmeyi başardı teşekkürler 😊"
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve İade Sürecindeki Sorunlar

24 Aralık 2024 16:39